Events calendar

7 Dagen Kort Filmcompetitie – Meld je nu aan!

Film

7 Dagen Kort Filmcompetitie – Meld je nu aan!

Ben je een beginnende filmmaker uit Nederland of Vlaanderen ?
21 dec 2017

De 7 Dagen Kort Filmcompetitie is een jaarlijks initiatief van CinemaBioscoop. De competitie geeft beginnende filmmakers uit Nederland en Vlaanderen de kans om in 7 dagen tijd een nieuwe Nederlandstalige kortfilm te produceren.

De kick off is op maandag 4 december in Amsterdam waar alle teams samenkomen. Hierna werk je met je team aan het concept, draai je op locatie en krijg je professionele begeleiding. Aan het einde van de week op zondag 10 december lever je de gemaakte film in.
Op donderdagavond 21 december gaan de films in première in Cinema Cartoon's te Antwerpen. Dan overhandigt de jury de grote prijs aan de winnende film: een distributiedeal t.w.v. € 2000,-.

Meld je nu aan en wie weet ben jij wel een van de geselecteerde teams die mee mag doen!
Stuur een mail naar 7dagenkort@gmail.com
Je kan je aanmelden tot 24 november 22u00.

Voor wie is de filmcompetitie?
Ben je een beginnende filmmaker met een goed idee voor een korte film? Dan is 7 Dagen Kort iets voor jou!

De filmcompetitie richt zich op ambitieuze, beginnende filmmakers uit Nederland en België. Ervaring is geen vereiste om deel te nemen aan de competitie.

We geven beginnende filmmakers graag de kans om zich te ontwikkelen tijdens dit project. Tijdens de competitieweek krijg je begeleiding en coaching van professionals uit het vak. Zo kunnen we je klaarstomen voor de filmwereld met een rugzak vol ervaring.