Bij de Vlaamse overheid vindt u jobs in allerlei vakgebieden. We zorgen o.a. voor gelijke onderwijskansen, geven verkeersinformatie, beheren het groen, onderhouden wegen of bouwen bruggen. En daarvoor zijn we op zoek naar straffe medewerkers. Uw leeftijd, afkomst, geslacht, gender of een eventuele handicap maken daarbij geen verschil, u wordt geselecteerd op basis van uw kwaliteiten en vaardigheden.

De Vlaamse overheid zoekt straffe medewerkers

Alle vacatures van de Vlaamse overheid vindt u hier.

Hoeveel verdient u bij de Vlaamse overheid?

Uw salaris

Wie voor de Vlaamse overheid werkt, krijgt een salaris op basis van vastgelegde salarisschalen. De hoogte van uw salaris wordt mee bepaald door verschillende factoren, bijvoorbeeld uw ervaring en uw gezinstoestand. Het basissalaris wordt eventueel aangevuld met verschillende toelagen en vergoedingen.

Werken bij de Vlaamse overheid

Welke waarden dragen we bij de Vlaamse overheid hoog in het vaandel? En hoe is de Vlaamse overheid nu echt als werkgever? Ontdek het hier.

Over de Vlaamse overheid

De Vlaamse overheid is heel divers. U kent waarschijnlijk wel Toerisme Vlaanderen, Kind en Gezin, Bloso, OVAM, Agentschap voor Natuur en Bos, De Lijn of Waterwegen en Zeekanaal. Maar er zijn nog meer agentschappen en departementen. Stuk voor stuk bieden ze u tal van interessante en uitdagende functies aan in verschillende vakgebieden.

Lees meer over de Vlaamse overheid

Klachten over selectieprocedures

De Vlaamse overheid hecht veel belang aan de kwaliteit van haar rekrutering- en selectieprocedures. Mocht u hierover toch opmerkingen of klachten hebben, dan kunt u die melden aan Karin Behaegel (karin.behaegel@kb.vlaanderen.be), klachtenbeheerder van het Agentschap Overheidspersoneel.

Contact