Datum
3 mei 2022 t.e.m. 3 mei 2022
Tijdstip
12:00
Locatie

Graaf de Ferrarisgebouw
Koning Albert II-laan 20, Brussel

Routeplanner (opent in nieuw venster)
Inschrijven voor
25 april 2022
Dit evenement is afgelopen.

Het Departement Werk en Sociale Economie organiseerde op dinsdag 3 mei een Denkwerksessie. Denkwerk stond deze keer in het teken van mentaal welzijn op het werk, met focus op burn-out. Experte Elke Van Hoof schetste onder meer de situatie in Vlaanderen, de rol van werk en de mogelijkheden op het vlak van preventie en werkhervatting na burn-out. Bekijk de opname ((opent in nieuw venster)) en de presentaties van Steven De Bock (inleiding) (PDF bestand opent in nieuw venster) en Elke Van Hoof (PDF bestand opent in nieuw venster).

Programma

De agenda zag er als volgt uit:

14 -14.10 uurInleiding
14.10 - 15 uurPresentatie door Elke Van Hoof
15 - 15.30 uurVraag & antwoord
15.30 - 16.30 uurReceptie

Elke Van Hoof is als klinisch psycholoog gespecialiseerd in trauma, stress, burn-out en werkhervatting. Ze voert wetenschappelijk onderzoek in die domeinen en is als docent verbonden aan onder meer de Vrije Universiteit Brussel. Elke is de bezieler van het Huis voor Veerkracht, een expertisecentrum dat welzijn op de werkvloer ondersteunt, en van het Ally Institute, een onderzoeks- en trainingscentrum rond stress. Voor deze lezing werken we samen met de Stichting Innovatie & Arbeid van de SERV.

Meer info over Denkwerk

Denkwerk is een initiatief van het Departement Werk en Sociale Economie. We laten experten aan het woord over actuele, beleidsrelevante thema’s die aansluiten bij de kennisagenda van het Departement Werk en Sociale Economie.

Locatie en bereikbaarheid

Partners

Evenement georganiseerd door Departement Werk en Sociale Economie
Welzijn