Gedaan met laden. U bevindt zich op: Kom jij ook naar de Trefdag Digitaal Vlaanderen? Nieuwsberichten van Binnenlands Bestuur

Kom jij ook naar de Trefdag Digitaal Vlaanderen?

Nieuwsbericht
9 september 2022

Is jouw lokaal bestuur klaar om toekomstige uitdagingen aan te gaan? Het Agentschap Binnenlands Bestuur helpt je op weg! Hoe we dat doen, tonen we je graag tijdens de Trefdag Digitaal Vlaanderen op 22 september 2022 in Flanders Expo. 

Hoe maak je lokale beslissingen transparanter en geef je meer inspraak aan de burger? Hoe maak je de omslag naar een datagedreven lokaal beleid? En op welke manier verbeter je de dienstverlening van je bestuur of creëer je een leefbare omgeving voor de inwoners van je gemeente of stad?

Het Agentschap Binnenlands Bestuur helpt lokale besturen om zich wendbaar en weerbaar te maken voor de toekomst. Bezoek onze stand op de Trefdag Digitaal Vlaanderen en ontdek hoe onze digitale kennisproducten-en diensten of thematische ondersteuning een motor kunnen zijn voor de ontwikkeling van jouw lokaal bestuur.

Plan je bezoek aan onze stand

Wil je meer weten over één van onze producten of diensten? Heb je een vraag, maar weet je niet bij wie je terecht kan? Plan je bezoek aan onze stand op het juiste moment en na een presentatie van 5 minuten heb je alle info op zak!

Liever een echt gesprek? Dat kan natuurlijk ook! Je kan op elk moment terecht bij de verschillende projectverantwoordelijken.

Ontdek ons aanbod