Overslaan en naar de inhoud gaan
Agenda Agenda

Media & Culture Fast Forward

Op 10 en 11 december organiseert VRT in samenwerking met het Departement Cultuur, Jeugd en Media ‘Media & Culture Fast Forward’, een inspiratie- en netwerkfestival rond de toekomst van media en cultuur.

Media & Culture Fast Forward wil media- en cultuurprofessionals, ondernemers, creatievelingen,  kunstenaars, onderzoekers en beleidsmakers bijeen brengen om elkaar te inspireren en samen te werken rond toekomstige uitdagingen in media- en cultuurinnovatie.  2020 is het eerste jaar dat er ook een cultuurdag zal zijn op het festival (11 december) .

Ctrl + Act + Delete

Het thema dit jaar is Ctrl + Act + Delete. Dit omdat het al een bewogen jaar geweest is en we aan de vooravond van een nieuw verhaal staan. Een reboot. Over welk verhaal we spreken zal de tijd uitwijzen. Wat we wel weten: it's time to act! De programmatie en curatie van het festival is in handen van Fredo Desmet. 

Media & Culture Fast Forward vindt plaats op 10 en 11 december, vermoedelijk in The Egg in Brussel, als de coronamaatregelen dat toelaten.  Alle informatie zal de komende maanden ook op de website van het event komen: www.culturefastforward.be.