Overslaan en naar de inhoud gaan
Nieuws Nieuws
Nieuwsbericht

Webinar variabele subsidies jeugdverenigingen

Is je vereniging erkend als landelijk georganiseerde jeugdvereniging, vereniging informatie en participatie of cultuureducatieve vereniging? Dan kun je een aanvraag indienen voor variabele subsidies voor de periode 2022-2025. De details lichtten we toe in een webinar, dat je hieronder kunt (her)bekijken.

Subsidies aanvragen

Vzw’s die erkend zijn als landelijk georganiseerde jeugdvereniging, vereniging informatie en participatie of cultuureducatieve vereniging, kunnen tot uiterlijk 1 januari 2021 een aanvraag voor variabele subsidies voor de periode 2022-2025 indienen.

Over deze nieuwe subsidieronde hielden we op 2 juni een online infosessie, waarin we dieper ingingen op de leidraad, de inhoud van de beleidsnota, de beoordelingselementen en de aanvraagprocedure.

Download de presentatie en herbekijk het webinar hieronder.

Wat met corona?

We beseffen dat er heel wat onzekerheid is  over de impact van de coronamaatregelen, ook voor de beleidsplanning 2022-2025. We willen daarover met de sector in gesprek gaan in de reflectiegroep ‘decreet vernieuwd jeugd- en kinderrechtenbeleid’ van eind juni. Daar gaan we samen op zoek naar hoe we, binnen de krijtlijnen van het decreet, tegemoet kunnen komen aan de vragen en noden als gevolg van de coronamaatregelen en de nasleep ervan.