Overslaan en naar de inhoud gaan

Kunstendag voor Kinderen

Op zondag 20 november 2022 vieren we de 11de editie van Kunstendag voor Kinderen, die helemaal in het teken staat van 'Natuur' en 'Natuurtalenten'. Wil je met je kinderen aan een activiteit deelnemen? Oefen nog even geduld uit. In september komt de agenda online. Wil je als culturele organisatie meedoen aan Kunstendag voor Kinderen? Lees dan snel verder!

Campagnebeeld KvK2022 door Trui Chielens

Wat

Elke derde zondag van november organiseert het Departement Cultuur, Jeugd en Media de Kunstendag voor Kinderen. Op 20 november kunnen gezinnen met kinderen tot twaalf jaar een hele dag kunst beleven, in heel Vlaanderen en Brussel.

Het belooft opnieuw een leuke dag te worden, met meer dan 300 culturele activiteiten voor jong en oud(er)!

Dit jaar is het thema "natuurtalent". Want op Kunstendag voor Kinderen kun je naar talenten gaan kijken, maar je kunt je eigen talenten ook tonen of ontdekken! Illustrator Trui Chielens maakte het campagnebeeld voor deze elfde editie.

 

Deelnemen als culturele organisatie

Wil je als culturele organisatie een activiteit organiseren op Kunstendag voor Kinderen? Schrijf je voor 15 juli in. Alle info vind je op onze sectorsite.

Waar en wanneer

In september verschijnt de agenda op www.kunstendagvoorkinderen.be. Je zult activiteiten vinden voor alle leeftijden en in heel Vlaanderen en Brussel!