Overslaan en naar de inhoud gaan
Agenda Agenda

MCFF 2020

Van 14 tot 16 december organiseert VRT in samenwerking met het Departement Cultuur, Jeugd en Media ‘Media & Culture Fast Forward’, een inspiratie- en netwerkfestival rond de toekomst van media en cultuur.

Media & Culture Fast Forward wil media- en cultuurprofessionals, ondernemers, creatievelingen,  kunstenaars, onderzoekers en beleidsmakers bijeen brengen om elkaar te inspireren en samen te werken rond de toekomstige uitdagingen in media- en cultuurinnovatie. De programmatie en curatie van het festival is in handen van Fredo Desmet. Media & Culture Fast Forward gaat door de nieuwe coronamaatregelen 100% digitaal. 

Ctrl + Act + Delete

Het thema dit jaar is Ctrl + Act + Delete. Dit omdat het al een bewogen jaar geweest is en we aan de vooravond van een nieuw verhaal staan. Hoe kunnen de media- en cultuursector zichzelf heruitvinden? De actie ‘Zullen we opnieuw beginnen?’ was een geslaagd startschot. Het is een vraag die overduidelijk leeft en waar we samen over moeten nadenken. Maar nadenken is niet genoeg. It's time to act! En dat doen we op 14, 15 en 16 december. 

Boek je programma!

Ontdek nu het programma van Media & Culture Fast Forward en schrijf je gratis in! Wat bieden we?

  • Meer dan 75 sprekers die ook begaan zijn met de toekomst van onze media en cultuur
  • Experts zoals Mariana Mazzucato, Azeem Azhar en Joachim Pohlmann
  • Organisaties zoals Het Nieuwsblad, Rijksmuseum en BBC
  • Sessies over kunst, games, start-ups, data, innovatie,...

Tickets reserveren kan via de website van MCFF