Overslaan en naar de inhoud gaan

Webinar 'Inhaalbeweging digitale collectiedata'

Op donderdag 24 juni organiseren we samen met meemoo een online infosessie over de nieuwe subsidieoproep 'Inhaalbeweging digitale collectiedata'.

In het kader van het relanceplan 'Vlaamse Veerkracht' lanceert het Departement Cultuur, Jeugd en Media een nieuwe inhaalbeweging omtrent digitale collectiedata in de cultureel-erfgoedsector. Dit jaar kunnen alle organisaties die een werkingssubsidie op basis van het Cultureelerfgoeddecreet ontvangen, een aanvraag indienen.

Omdat het reglement hier en daar werd aangepast organiseren we samen met meemoo een webinar. We lichten het reglement, de voorwaarden en criteria toe en geven meer toelichting bij de begeleidende rol van meemoo. De infosessie gaat door op donderdag 24 juni van 10 tot 11 uur, via MS Teams.

Inhaalbeweging digitale collectiedata

Lees meer over deze subsidielijn

Inschrijven

Je kunt je niet meer inschrijven voor deze infosessie. Je kunt live deelnemen via deze Teams-link. Ondervind je technische problemen? Stuur een mail naar lore.deproost@vlaanderen.be.

De infosessie wordt opgenomen zodat je deze later kunt (her)bekijken.

Online pitchmoment voor projectaanvragen in wording

Meemoo organiseert op 25 en 26 augustus 2021 een online pitchmoment voor projectaanvragen in wording. Meemoo staat immers in voor de begeleiding voor en tijdens de subsidieaanvraag en bij de eventuele uitvoering van het project. Tijdens de pitch krijg je als kandidaat-indiener 15 minuten om in een videocall jouw projectvoorstel kort toe te lichten aan meemoo-medewerkers. Op die manier brengen ze in kaart welke aanvragen in de maak zijn, kunnen ze een eerste advies geven en afspraken met je maken voor verdere begeleiding bij de aanvraag.

Met vragen over dit pitchmoment kun je steeds terecht bij Astrid Vergauwe.

Vragen

Hulp nodig bij de aanvraag van een subsidie? Heb je vragen over financiële steunmaatregelen in het kader van het cultureelerfgoeddecreet?

Contacteer de administratie via kiosk@vlaanderen.be i.v.m. technische vragen of neem contact op met het team Cultureel erfgoed i.v.m. inhoudelijke vragen.

meemoo kan jou helpen om je subsidieaanvraag correct op te stellen.

Team Cultureel Erfgoed
Subsidiëren en erkennen
02 553 68 42