Overslaan en naar de inhoud gaan

Webinar: subsidies aanvragen uit de Brexit Adjustment Reserve

Wil je samenwerken, touren of exposeren in het Verenigd Koninkrijk? Dan kom je misschien wel in aanmerking voor een subsidie uit de Brexit Adjustment Reserve (BAR). Dat is een tijdelijke, Europese subsidielijn die de nadelige gevolgen van de uitstap van het Verenigd Koninkrijk wil beperken en de toekomstige samenwerking en relaties met het land wil verbeteren. Tijdens deze infosessie geven we meer uitleg over de mogelijkheden en voorwaarden.

Big Ben in Londen

Wat

Tijdens deze online infosessie krijg je meer uitleg over de BAR-middelen, de voorwaarden waaraan je moet voldoen en hoe je de subsidie kunt aanvragen. Daarnaast willen we je inspireren met enkele goede voorbeelden. We eindigen met een vragenronde.

Voor wie

Organisaties, vzw’s, kunstenaars, artiesten, enzoverder die eerder samenwerkten met het Verenigd Koninkrijk en een negatieve impact ondervinden van de Brexit. Met andere woorden: iedereen uit de culturele en creatieve sectoren die meer informatie wil over de Brexit Adjustment Reserve en snel en efficiënt een project in het Verenigd Koninkrijk wil opstarten met Europese financiering.

Waar en wanneer

  • Vrijdag 31 maart van 9.30 tot 10.30 uur.
  • Online via Teams. Na de afsluiting van de inschrijvingen bezorgen we je een deelnamelink. We nemen het webinar ook op. Zo kun je de presentatie achteraf herbekijken of delen met je collega's. 

Programma

9.30 u. Inleiding door Myrthe Pieniakowski (Departement Cultuur, Jeugd en Media)   
9.35 u. Infosessie BAR-middelen door Alexander De Graeve (VLAIO) 
9.50 u. Vragenronde
10.30 u. Einde

 

Schrijf je in

De inschrijvingen zijn afgesloten. Wil je toch nog deelnemen? Stuur dan een mailtje naar Kari Alloo.

Europees logo Brexit Adjustment Reserve

Meer info