Overslaan en naar de inhoud gaan
Cultuur Cultuur

Gegevensregistratie met SISCA

Wat

Sisca, voluit Sector Informatie Sociaal-Cultureel volwassenenwerk en Amateurkunsten, is een webtoepassing voor de registratie van gegevens over de werking van organisaties uit het sociaal-cultureel volwassenenwerk.

Ga naar Sisca

   Welke gegevens verzamelt Sisca?

   Op de webapplicatie Sisca vind je deze gegevens:

   • Organisatiegegevens, de vaste gegevens en contact- en adresgegevens over de organisaties.
   • Jaargegevens, de jaarlijks in te voeren gegevens over de werking van de organisatie van het voorbije jaar. Van personeel en financiën tot activiteiten en communicatie.

   Wie heeft toegang tot Sisca?

   Alle organisaties die gesubsidieerd zijn op basis van het decreet sociaal-cultureel volwassenenwerk, voeren gegevens in Sisca in. Bij de start van Sisca ontving elke organisatie één login en wachtwoord.

   Om toegang te vragen voor een nieuwe gebruiker, stuur je een e-mail naar Tom Heyvaert.

   Geopunt Vlaanderen en Sisca: Amateurkunsten- of sociaal-culturele organisaties in je buurt

   De ingevoerde adres- en contactgegevens uit Sisca stromen automatisch door naar Geopunt Vlaanderen. Je raadpleegt er de gegevens van al meer dan 12.000 afdelingen en groepen en vindt op een landkaart gemakkelijk een sociaal-culturele organisatie of amateurkunstenorganisatie in jouw buurt.

   Surf naar www.geopunt.be, verfijn in de rechternavigatiebalk (Cultuur, sport en toerisme < Cultuur en erfgoed < Sociaal-cultureel werk) en vink het gewenste type aan. Alle relevante organisaties en/of afdelingen verschijnen hierna op de kaart. Via de zoekbox kan je ook heel gericht zoeken naar een organisatie of afdeling.