Overslaan en naar de inhoud gaan
Protocollen Protocollen

Protocollen

Versoepelingen vanaf 9 juni

- Laatste update: 25 juni 2021 - 

Dankzij de vaccinatiecampagne en de verbeterende coronacijfers kan de heropening van inrichtingen die behoren tot de culturele, feestelijke, sportieve, recreatieve en evenementensector vanaf 9 juni een verdere fase ingaan.

Op 27 juni is er een nieuwe fase in het versoepelingsplan (voor jeugdkampen al vanaf 25 juni).

De modaliteiten waaraan elke activiteit moet voldoen zijn terug te vinden in het basisprotocol en volgen te allen tijde de voorwaarden die gelden in het Ministerieel Besluit. Raadpleeg ook de actuele voorwaarden in het document met veelgestelde vragen van Cultuurloket.

Basisprotocol voor de jeugdsector

Het basisprotocol voor de jeugdsector biedt een overzicht van de richtlijnen binnen het bevoegdheidsdomein Jeugd.
Vanaf 25 juni gelden andere richtlijnen voor jeugdwerkactiviteiten.

Basisprotocol Jeugd en richtlijnen

Basisprotocol Cultuur

Het basisprotocol voor de cultuursector biedt een overzicht van de richtlijnen binnen het bevoegdheidsdomein Cultuur. In het nieuwe basisprotocol vind je de richtlijnen die gelden vanaf 27 juni.

Basisprotocol Cultuur

Vanaf 27 juni 2021 gelden nieuwe versoepelingen voor de cultuursector. Download het basisprotocol Cultuur om de nieuwe richtlijnen te raadplegen.

> Raadpleeg de actuele voorwaarden in het document met veelgestelde vragen van Cultuurloket.

Aanvullende sectorgidsen en protocollen

Hieronder vind je een lijst van andere sectorgidsen en protocollen uit onze sectoren. Sommige sectorgidsen vertrekken vanuit preventie binnen een arbeidscontext. Er is dus een verschil tussen een professionele context en een niet-professionele context.