Overslaan en naar de inhoud gaan

Jeugdwerk Voor Allen

Wat

Jeugdwerk Voor Allen - of JWVA - is een netwerkorganisatie in Vlaanderen, met  een link naar het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Samen met onze partners willen we het mogelijk maken dat kinderen en jongeren met een beperking en/of in maatschappelijk kwetsbare situaties ook aan het jeugdwerk kunnen deelnemen.

Vormingen

Je kan als lokale jeugdwerkvereniging bij JWVA terecht met al je vormingsvragen rond kwetsbare doelgroepen, diversiteit en inclusie. De  netwerkorganisatie bekijkt elke aanvraag apart en zoekt voor jou naar de juiste partner. Bezoek de website voor meer info of vul meteen het aanvraagformulier in.

Ondersteuning

Bij Jeugdwerk Voor Allen wordt elke aanvraag tot ondersteuning rond de thema’s van diversiteit en jeugd behandeld. We gaan samen met jouw lokale jeugdvereniging aan de slag om een traject uit te stippelen en gepaste oplossingen en partners te vinden. Kijk op onze website voor meer info of vul meteen het aanvraagformulier in. Deze dienstverlening is gratis.

Publicaties

Op de www.jeugdwerkvoorallen.be is heel wat informatie over diversiteit en inclusie in het jeugdwerk te vinden, van Jeugdwerk Voor Allen alsook andere organisaties. Je kan een gratis papieren exemplaar van de publicaties van JWVA aanvragen via  vragen@jeugdwerkvoorallen.be . 

Regionaal zijn ambassadeurs tewerkgesteld om je persoonlijk te begeleiden in de zoektocht naar een antwoord op al jouw inclusievragen.