Overslaan en naar de inhoud gaan
Formulieren Kunsten Formulieren Kunsten

Formulieren Kunsten

Sjabloon projectomschrijving

Vul het sjabloon Projectomschrijving organisaties en individuen in als je in het kader van het nieuwe Kunstendecreet een aanvraag indient voor een projectsubsidie aan kunstenaars/organisaties. Je omschrijft jouw project aan de hand van de criteria van het Kunstendecreet om het daarna op te laden in KIOSK als bijlage bij jouw aanvraag. Neem vooraf ook de veelgestelde vragen door.

Foreign applicants

Use the Attachment Template Project Description Organizations and Individual Artists to describe your project.The template regarding the activities, contributors and budget is also mandatory for foreign applicants. Download the ‘Bijlage activiteiten, medewerkers en begroting’. Please use the tab ‘toelichting’ for a detailed budget of costs and income.

Bijlage activiteiten, medewerkers en begroting

Wie

Vul het formulier Activiteiten, medewerkers en begroting in als je in het kader van het nieuwe Kunstendecreet een aanvraag, een plan of een verslag indient voor een projectsubsidie aan kunstenaars/organisaties en een werkingssubsidie voor organisaties.

Opgelet: aanvragers/ontvangers van beurzen moeten dit formulier niet invullen!

Wat

Dit formulier is bedoeld om ons informatie te geven over de activiteiten, medewerkers en de begroting of afrekening in het kader van jouw subsidie(aanvraag), jouw actieplan of jouw verslag.

Wanneer

Telkens als je via KIOSK een aanvraag, actieplan of werkingsverslag indient, bezorg je ons eveneens deze ingevulde bijlage.

Meer info

Een toelichting bij de verschillende tabbladen vind je in het formulier zelf. Je neemt ook best vooraf het tabblad identificatie en de veelgestelde vragen door.

Vragen

Heb je een vraag over KIOSK? Raadpleeg het document met veelgestelde vragen.
Of stuur een mail: