Overslaan en naar de inhoud gaan
Formulieren Kunsten Formulieren Kunsten

Formulieren Kunsten

Op 18 december 2020 keurde de Vlaamse Regering het nieuwe Kunstendecreet principieel goed.

Momenteel zijn het Kunstendecreet van 2013 en het bijhorende uitvoeringsbesluit  nog juridisch van kracht.  Tot eind 2021 gebeuren aanvragen dan ook volgens de regel van het Kunstendecreet van 2013. De enige uitzondering zijn de nieuwe aanvragen voor werkingssubsidies, die tegen 1 december 2021 ten laatste ingediend worden: zij volgen de regels van het Kunstendecreet van 2020.

N.B.: ook de verantwoording van alle subsidies die toegekend zijn binnen het Kunstendecreet van 2013, blijft volgens de regels van het decreet van 2013 verlopen.

Sjabloon projectomschrijving

Vul het sjabloon Projectomschrijving organisaties en individuen ten laatste tegen 15 september 2021 een aanvraag indient voor een projectsubsidie aan kunstenaars/organisaties in als je in het kader van het Kunstendecreet van 2013. Je omschrijft jouw project aan de hand van de criteria van het Kunstendecreet 2013 om het daarna op te laden in KIOSK als bijlage bij jouw aanvraag. Neem vooraf ook de veelgestelde vragen door.

Foreign applicants

Use the Attachment Template Project Description Organizations and Individual Artists to describe your project. The Excel template regarding activities, staff/contributors and budget is also mandatory for foreign applicants. Download the ‘Bijlage activiteiten, medewerkers en begroting’. Please use the tab ‘toelichting’ for a budget detailing all costs and revenue.

Bijlage activiteiten, medewerkers en begroting

Wie

Vul het formulier Activiteiten, medewerkers en begroting in als je een aanvraag of een verantwoordingsverslag indient voor een projectsubsidie aan kunstenaars/organisaties of een werkingssubsidie voor organisaties in het kader van het Kunstendecreet 2013.

Opgelet: aanvragers/ontvangers van beurzen moeten dit formulier niet invullen!

Wat

Dit formulier is bedoeld om ons informatie te geven over je activiteiten en publieksbereikde (correcte vergoeding van) medewerkers, en de begroting of afrekening in het kader van jouw subsidie(aanvraag) of jouw verslag.

Wanneer

Telkens als je via KIOSK een aanvraag of werkingsverslag indient, bezorg je ons ook deze ingevulde bijlage.

Meer info

Een toelichting bij de verschillende tabbladen vind je in het formulier zelf. Je neemt ook best vooraf het tabblad identificatie en de veelgestelde vragen door.

Vragen

Heb je een vraag over KIOSK? Raadpleeg het document met veelgestelde vragen.
Of stuur een mail: