Overslaan en naar de inhoud gaan
Nieuws Nieuws
Nieuwsbericht

Voorraad tenten weer op peil dankzij hartverwarmende solidariteit!

190826_tenten

Door de ongeziene wateroverlast van de voorbije week konden niet alle tenten tijdig ingeleverd worden bij de Uitleendienst Kampeermateriaal (ULDK). Daardoor ontstond de vrees dat de voorraad tenten op de piekdagen onvoldoende zou zijn voor de groepen die voor die periode gereserveerd hadden.

Om maximaal voorbereid te zijn, contacteerde de ULDK alle jeugdverenigingen die nog tenten moesten terugbrengen en die nog tenten zouden komen ophalen. Een hartverwarmende solidariteit onder de jeugdbewegingen zorgde voor de oplossing: zo werden er minder tenten opgehaald dan er gereserveerd waren.

Daarom hoefden we geen gebruik te maken van de tenten die na onze oproep van vorige week werden aangeboden en kunnen we nu met zekerheid zeggen dat er geen tekort is. Alle jeugdbewegingen kunnen dus met een gerust hart op kamp vertrekken!

Wie tenten heeft aangeboden: hartelijk dank voor jouw engagement en solidariteit!

Vragen

Met vragen kun je terecht op het algemene telefoonnummer van de ULDK: 02 251 69 43. Hou er rekening mee dat de lijn gezien de omstandigheden druk bezet is. Bij voorkeur contacteer je de ULDK via ULDK.extra@vlaanderen.be.