Overslaan en naar de inhoud gaan
Over CJM Over CJM

Beleidsdocumenten

Bijdrage van het Beleidsdomein Cultuur, Jeugd, Sport en Media aan het regeerprogramma

Bij het aantreden van een nieuwe Vlaamse Regering bundelen de diensten van de Vlaamse overheid hun krachten om een bijdrage aan het regeerakkoord van de regering te leveren. Deze bijdrage bevat een omgevingsanalyse, een beschrijving en evaluatie van het huidige beleid en aanbevelingen voor het beleid van de aantredende regering. De nieuwe regering kan zich op deze aanbevelingen baseren om het beleid tijdens haar regeerperiode vorm te geven.

De bijdrage komt tot stand dankzij een intensief voorbereidend proces van collega’s uit de verschillende entiteiten van het beleidsdomein. De bijdrage geeft weer welke beleidsvoorbereidende capaciteiten een beleidsdomein in huis heeft.

Huidige legislatuur

Legislatuur 2014-2019

Legislatuur 2009-2014

Legislatuur 2004-2009

Memorandum

Met het memorandum wil de Strategische AdviesRaad voor Cultuur, Jeugd, Sport en Media (SARC) zijn prioriteiten formuleren voor de nieuwe beleidsperiode. Het memorandum behandelt alle deelsectoren waarover de SARC strategische adviezen formuleert, in het bijzonder kunsten en erfgoed, sociaal-cultureel werk voor jeugd en volwassenen, sport en media.

> Memoranda SARC