Gedaan met laden. U bevindt zich op: Vlaamse overheid krijgt 'Best TN-ITS service 2022 award’ Nieuwsberichten van Mobiliteit en Openbare Werken

Vlaamse overheid krijgt 'Best TN-ITS service 2022 award’

Nieuwsbericht
23 december 2022

Op vrijdag 16 december 2022 heeft de Vlaamse overheid de award voor ‘Best TN-ITS service 2022’ ontvangen op de TN-ITS General Assembly. 

Best TN-ITS service 2022

Op de jaarlijkse TN-ITS General Assembly werden deze drie awards uitgereikt tijdens de ‘TN-ITS awards ceremony’:

  • Best TN-ITS personal engagement 2022
  • Best TN-ITS service 2022
  • Best TN-ITS service progress 2022.

De award is de kers op de taart en hét bewijs van een mooie samenwerking tussen de collega’s van het Agentschap Wegen en Verkeer en het Departement Mobiliteit en Openbare Werken. Beide entiteiten werken namelijk al jaren samen rond TN-ITS.

Over TN-ITS

TN-ITS(opent in nieuw venster) staat voor Transport Network ITS Spatial Data Deployment en is een innovatieplatform dat gecoördineerd wordt door Ertico.(opent in nieuw venster) Dat platform heeft als missie om in heel Europa de uitwisseling van ITS-gerelateerde ruimtelijke weggegevens te bevorderen tussen wegbeheerders als gegevensaanbieders en kaartenmakers en andere partijen als gegevensgebruikers.

TN-ITS houdt zich bezig met de uitwisseling van informatie over veranderingen in statische wegkenmerken, zoals snelheidslimieten.