Vragen over de jobbonus

Burgers die vragen hebben over de jobbonus of nood hebben aan ondersteuning bij de registratie kunnen bellen naar het gratis informatienummer 0800-61106.

U kan helpen

De overheid beseft dat niet iedereen z’n weg zal vinden naar Mijn Burgerprofiel. Daarom doen we een beroep op verschillende organisaties die in contact staan met de doelgroep van de jobbonus, om de jobbonus mee bekend te maken én mensen tot actie aan te zetten. Wij verspreiden deze boodschap graag naar u, omdat een deel van uw werknemers hier mogelijk recht op zal hebben.

Wilt u uw werknemers helpen om de jobbonus te ontvangen?
Dan kan u een gratis digitaal of geprint pakket met campagnemateriaal aanvragen.

  • Het geprinte basispakket bevat posters en flyers (in postkaart-vorm)
  • Het uitgebreide pakket bevat bovenstaande basismiddelen, aangevuld met een scheurblok met stappenplan, een gids met Q&A, richtlijnen, praktische info en gespreksleidraad, en wobblers.

Het eerste pakket is vooral interessant als u de info over de jobbonus verder wil verspreiden, het tweede als u verwacht dat werknemers ook effectief met een bepaalde hulpvraag bij u zullen aankloppen. Daarnaast is al dit materiaal ook online te raadplegen via een digitaal platform, dat half oktober gelanceerd wordt.

Bestellingen plaatsen en/of digitale toegang tot het platform aanvragen kan via dit formulier(opent in nieuw venster).

Infosessies

Wie over een loket of fysieke ontmoetingsplaats beschikt en bereid is om mensen met een hulpvraag fysiek te helpen, kan deelnemen aan een praktische infosessie. Inschrijven daarvoor kan via onderstaande links:

De sessies worden opgenomen en via het digitale platform ter beschikking gesteld.