De one stop shop voor de burger

Tijdens de award ceremonie mochten de genomineerden voor een volle nog enkele vragen beantwoorden. Daar werd meteen duidelijk dat de jury, onder leiding van Geena Lisa, zeer geïnteresseerd was in de “one stop shop” voor de burger, zoals Mijn Burgerprofiel zichzelf voorstelde. Goedele Van der Spiegel, afdelingsverantwoordelijke Mijn Burgerprofiel: “We voelen dat burgers de weg niet meer vinden in de talrijke overheidsloketten. Mijn Burgerprofiel lost dat probleem op. Je kan er nu al heel veel overheidsinformatie gebundeld vinden en het aanbod groeit gestaag. Momenteel wordt ook een app ontwikkeld als bijkomend antwoord op de noden van de burger.”

Prins Laurent toont interesse in Mijn Burgerprofiel

Het was de prins zelf die de award aan Goedele Van der Spiegel overhandigde. Goedele Van der Spiegel toonde zich na afloop bijzonder tevreden: “De Computable Award is een hart onder de riem voor ons allen. En het is fijn dat ook Prins Laurent gelooft in het concept van Mijn Burgerprofiel. Ik wil deze award toch nadrukkelijk opdragen aan alle Vlaamse en lokale overheden. Deze weg bewandelen we immers samen. Wij kunnen het niet alleen. Hoe completer het aanbod in Mijn Burgerprofiel, hoe relevanter, en hoe dichter de overheid bij de burger komt.”

Het belang van de Computable awarduitreiking voor Digitaal Vlaanderen

Computable is een vakblad met een groot bereik dat een trouw lezerspubliek kent. Digitaal Vlaanderen werkt vooral als motor onder de motorkap aan de digitalisering van Vlaamse overheden. Dankzij deze wedstijd, de ceremonie en de aandacht die de awards krijgen, kan een breder publiek een blik onder die motorkap werpen.

Meer informatie over Mijn Burgerprofiel voor burgers vindt u hier. ((opent in nieuw venster))

Alle informatie over het aanbod van overheden werd gebundeld op deze pagina. ((opent in nieuw venster))

Computable. ((opent in nieuw venster))