Doelgroep

De Gebruikersdagen zijn bedoeld voor iedereen die meewerkt aan de digitale transformatie bij de Vlaamse overheid, lokale besturen, Vlaamse instanties, intercommunales en aanverwante sectoren. Diensthoofden, business architecten, e-Gov specialisten, IT-specialisten, IT-managers, …
Ook software- en dienstenleveranciers van de hiervoor vermelde doelgroepen zijn welkom. Dit zowel voor de organisaties die nu al gebruik maken van onze dienstverlening als voor organisaties die interesse hebben in deze thema’s.

Gebruikersdag MAGDA, MAGDA Online en Mijn Burgerprofiel

21 april 8.30u – 17u
Herman Teirlinckgebouw, Brussel

De focus van deze gebruikersdag ligt op persoonsgebonden gegevens. Ontdek in korte sessies van 20 minuten meer over Mijn Burgerprofiel, MAGDA en MAGDA Online. U krijgt er een antwoord op vragen als: Hoe werkt deze dienstverlening? Welke functionaliteiten bestaan er? Hoe werkt het beheer van de authentieke gegevens? Voor wie zijn deze oplossingen interessant? Hoe is alles juridisch geregeld? Hoe biedt de servicedesk hulp? Welke nieuwe ontwikkelingen staan in de steigers?

Kortom: een unieke kans om op de hoogte te blijven van onze producten en diensten en van de vernieuwingen die er zitten aan te komen. En leuk meegenomen: u ontmoet er collega’s en experten.

Programma en inschrijven

Ontdek hier het programma en schrijf meteen in.(opent in nieuw venster) Deelname is gratis, inschrijven verplicht.

Bekijk hier het schematisch overzicht van de sessies(PDF bestand opent in nieuw venster).

Gebruikersdag Open en Geo Data

2 juni 8.30u – 17.30u
Herman Teirlinckgebouw, Brussel

Tijdens deze Gebruikersdag staan open en geo data centraal. U krijgt er meer informatie over een aantal slimme toepassingen die deze datatypes gebruiken. Denk daarbij aan de Basiskaart Vlaanderen (GRB), Basisregisters, Geopunt en Flepos. Naast klassiekers als GIPOD en KLIP komt ook het Vastgoedinformatieplatform aan bod.

Doorlopend kunt u spreken met onze ervaren specialisten.

Programma en inschrijven

Ontdek hier het programma en schrijf u meteen in.(opent in nieuw venster) Deelname is gratis, inschrijven verplicht.

Bekijk hier het schematisch overzicht van de sessies(PDF bestand opent in nieuw venster).

Gebruikersdag ICT-Raamcontracten en IT-bouwstenen

6 juni 8.30u – 17u
Herman Teirlinckgebouw, Brussel

De Vlaamse overheid heeft een ICT-raamcontract met verschillende percelen en dienstenleveranciers, elk met hun unieke noden en manier van werken. Tijdens deze dag willen we ons bevrijden van de dagelijkse operationele bekommernissen en stellen we de focus nog eens bij. We richten onze blik op de gewenste toekomst, zowel nabij als veraf.

Zo kunnen we samen met (potentiële) gebruikers en andere belanghebbenden de visie creëren en de richting verder aangeven.

Gebruikersdag Smart Data

23 juni 8u30 – 18u00
Herman Teirlinckgebouw, Brussel

Op de Gebruikersdag Smart Data staat het vlot laten stromen van data tussen verschillende stakeholders in een divers ecosysteem van publieke en private partners centraal.

Hoe kunnen we data slimmer maken en er tegelijk voor zorgen dat iedereen ermee aan de slag kan? We laten verschillende partners en eindgebruikers aan het woord die inzetten op het interoperabel maken van data en hun systemen.

Programma en inschrijven

Ontdek hier het programma en schrijf meteen in. (opent in nieuw venster)Deelname is gratis, inschrijven verplicht.

Bekijk het schematisch overzicht van de sessies(PDF bestand opent in nieuw venster).