Gedaan met laden. U bevindt zich op: Gebruikersdagen Digitaal Vlaanderen  Digitaal Vlaanderen

Gebruikersdagen Digitaal Vlaanderen 

Gebruikersdagen staan inhoudelijk tussen de jaarlijkse Trefdag Vlaanderen Digitaal en de reguliere workshops, opleidingen en infosessies die doorheen het jaar georganiseerd worden. 

Tijdens deze Gebruikersdagen wordt tijd vrijgemaakt om enkele onderwerpen volgens een bepaald thema in de diepte uit te spitten. De klemtoon ligt op informeren van (potentiële) gebruikers en andere belanghebbenden. Tegelijk is er ook ruimte voorzien om te netwerken.

Doelgroep

De Gebruikersdagen zijn bedoeld voor iedereen die meewerkt aan de digitale transformatie bij de Vlaamse overheid, lokale besturen, Vlaamse instanties, intercommunales en aanverwante sectoren. Diensthoofden, business architecten, e-Gov specialisten, IT-specialisten, IT-managers, …
Ook software- en dienstenleveranciers van de hiervoor vermelde doelgroepen zijn welkom. Dit zowel voor de organisaties die nu al gebruik maken van onze dienstverlening als voor organisaties die interesse hebben in deze thema’s.

Gebruikersdag Smart Data

23 juni 8u30 – 18u00
Herman Teirlinckgebouw, Brussel

Op de Gebruikersdag Smart Data staat het vlot laten stromen van data tussen verschillende stakeholders in een divers ecosysteem van publieke en private partners centraal.

Hoe kunnen we data slimmer maken en er tegelijk voor zorgen dat iedereen ermee aan de slag kan? We laten verschillende partners en eindgebruikers aan het woord die inzetten op het interoperabel maken van data en hun systemen.

Programma en inschrijven

Ontdek hier het programma en schrijf meteen in. (opent in nieuw venster)Deelname is gratis, inschrijven verplicht.

Bekijk het schematisch overzicht van de sessies.