Doelgroep

De Gebruikersdagen zijn bedoeld voor alle profielen die meewerken aan de digitale transformatie bij de Vlaamse overheid, lokale besturen, Vlaamse instanties, intercommunales en aanverwante sectoren. Diensthoofden, business architecten, e-Gov specialisten, IT-specialisten, IT-managers, …
Software- en dienstenleveranciers van de hiervoor vermelde doelgroepen zijn eveneens meer dan welkom. Dit zowel voor de organisaties die nu al gebruik maken van onze dienstverlening als voor organisaties die interesse hebben in deze thema’s.

Gebruikersdag MAGDA, MAGDA Online en Mijn Burgerprofiel

25 mei 8u30 – 17u00
Herman Teirlinckgebouw, Brussel

De focus van deze Gebruikersdag ligt op persoonsgebonden gegevens. Ontdek in korte sessies van 20 minuten meer over Mijn Burgerprofiel, MAGDA en MAGDA Online. Je krijgt er een antwoord op vragen als: Hoe werkt deze dienstverlening? Welke functionaliteiten bestaan er? Hoe werkt het beheer van de authentieke gegevens? Voor wie zijn deze oplossingen interessant? Hoe is alles juridisch geregeld? Hoe biedt de servicedesk hulp? Welke nieuwe ontwikkelingen staan in de steigers? ...

Doorlopend kan je spreken met onze ervaren specialisten.

Kortom: een unieke kans om op de hoogte te blijven van onze producten en diensten en van de vernieuwingen die er zitten aan te komen. En leuk meegenomen: je ontmoet er collega’s en experten waarmee je kan van gedachten wisselen.

Bekijk het volledige dagprogramma in een handig overzicht. (PDF bestand opent in nieuw venster)

Inschrijven

Inschrijven voor de gebruikersdag MAGDA, MAGDA Online en Mijn Burgerprofiel doe je via onderstaande link.
Deelname is gratis, registratie is verplicht.

Gebruikersdag Open en Geo Data

24 juni 8u30 – 18u00
Herman Teirlinckgebouw, Brussel

Tijdens deze Gebruikersdag staan open en geo data centraal. Je krijgt er meer informatie over een aantal slimme toepassingen die deze datatypes gebruiken. Denk daarbij aan de Basiskaart Vlaanderen (GRB), OSLO, Basisregisters, Geopunt en Flepos. Verder zoomen we in op nieuwe projecten zoals het Stratenplan Vlaanderen of de omschakeling naar Lambert 2008. We zetten ook onze Europese projecten en het gloednieuwe Vlaamse Sensor Data Space-project in de kijker.

Doorlopend kan je spreken met onze ervaren specialisten.

Bekijk het volledige dagprogramma in een handig overzicht. (PDF bestand opent in nieuw venster)

Inschrijven

Inschrijven voor de gebruikersdag Open en Geo Data is niet meer mogelijk. Alle beschikbare plaatsen werden ingenomen.