Gedaan met laden. U bevindt zich op: Doe dit voorjaar frisse ideeën op tijdens onze Gebruikersdagen Nieuwsberichten van Digitaal Vlaanderen

Doe dit voorjaar frisse ideeën op tijdens onze Gebruikersdagen

Nieuwsbericht
14 maart 2023

In april en juni organiseert Digitaal Vlaanderen 4 gebruikersdagen. De onderwerpen zijn MAGDA, MAGDA Online en Mijn Burgerprofiel; Open en Geodata; ICT-raamcontracten en IT-bouwstenen en Smart Data.

Een Gebruikersdag brengt iedereen samen rond 1 thema. Via infosessies wordt er kennis overgedragen, maar er is ook tijd voor dialoog en inspiratie. U ontmoet er collega’s en experten die graag met u van gedachten wisselen. Laat u dus inspireren tijdens onze gebruikersdagen.

MAGDA, MAGDA Online en Mijn Burgerprofiel

We trappen de reeks af op 21 april, met de Gebruikersdag MAGDA, MAGDA Online en Mijn Burgerprofiel. De focus ligt op persoonsgebonden gegevens. Ontdek in korte sessies meer over de dienstverlening en de functionaliteit van deze diensten. Daarnaast is er aandacht voor het beheer en de juridische kant van het werken met persoonsgegevens.

Open en Geo Data

Op 2 juni verwelkomen we u graag op de Gebruikersdag Open en Geo Data. U ontdekt er meer over een aantal slimme toepassingen die deze datatypes gebruiken. Denk daarbij aan de Basiskaart Vlaanderen (GRB), Basisregisters, Geopunt en Flepos. Naast klassiekers als GIPOD en KLIP komt ook het Vastgoedinformatieplatform aan bod.

ICT-Raamcontracten en IT-Bouwstenen

Tijdens de Gebruikersdag ICT-raamcontracten en IT-bouwstenen op 6 juni brengen we u op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van IT. We zetten 4 onderwerpen in de kijker: informatieveiligheid, applicatiediensten, cloudops en Windows 11.

Smart Data

Op 23 juni sluiten we deze reeks af met de Gebruikersdag Smart Data. Het centrale thema? Data vlot laten stromen tussen verschillende stakeholders in een ecosysteem van publieke en private partners. We laten verschillende partners en eindgebruikers aan het woord.

Meer weten?

Bent u meteen geïnspireerd en wilt u meer weten? Lees er dan alles over op de webpagina over de Gebruikersdagen. Daar vindt u ook de link naar de dagprogramma’s en kunt u zich inschrijven.