“Sandbox Vlaanderen wil innovatie binnen de Vlaamse overheid stimuleren” vertelt Dominiek Bouckaert, coördinator van Sandbox Vlaanderen. “We organiseren dit intrapreneurshiptraject om alle medewerkers van de Vlaamse overheid de kans te geven om hun innovatief idee te testen in een in een experimenteel ontwerp (Proof of Concept (PoC)). Via een werkend prototype tonen we hoe jouw oplossing er zou kunnen uitzien. En wie weet wordt het daarna ook effectief geïmplementeerd.”

Werk je idee uit tijdens een bootcamp

Overleef je de eerste selectieronde en wordt jouw idee weerhouden? Dan word je uitgenodigd op een heus Sandbox Bootcamp om het concept verder uit te werken in team. De beste oplossingen worden weerhouden om er een werkend prototype van te maken dat je kunt laten testen door gebruikers.

Meer informatie?

Wil je meer weten over dit traject en hoe je kunt deelnemen? Ontdek de volledige procedure en overtuig ons van jouw idee via sandboxvlaanderen.be

Sandbox Vlaanderen organiseert op 8 december van 12u tot 13u een webinar om de doelstellingen en de aanpak van het intranpreneurshiptraject toe te lichten. Er is ook voldoende ruimte om op je vragen te antwoorden.

Neem alvast een kijkje op onze Sandbox pagina’s voor meer uitleg over het traject zelf.

Inschrijven voor het webinar doe je via deze pagina ((opent in nieuw venster)).