Gedaan met laden. U bevindt zich op: RAFI genomineerd voor HRTech-award Nieuwsberichten van Digitaal Vlaanderen

RAFI genomineerd voor HRTech-award

Nieuwsbericht
20 september 2022

Snelgroeiende organisaties hebben één ding gemeen: het is niet eenvoudig om werving, selectie, opvolging en beheer van de medewerkers te overzien. Die uitdaging wordt alleen maar groter als je human resources ook nog eens uit verschillende types bestaan. RAFI, een innovatieve HR-tool, ontwikkeld door Digitaal Vlaanderen voor de eigen HR-afdeling, zorgt ervoor dat iedereen naadloos kan samenwerken, communiceren en rapporteren. Ook het financieel beheer, de capaciteitsplanning, prognoses en connecties met externe systemen verlopen in RAFI geïntegreerd. De tool werd alvast genomineerd voor de HRTech-award en dingt nu mee naar de hoofdprijs.

Eén transparant, geïntegreerd systeem

RAFI staat voor Resource Administration Finance Information en heeft de taak om alle data binnen HR op een logische, gebruiksvriendelijke manier met elkaar te verbinden. RAFI vertrekt van het ‘only once ‘principe. Het maakt gebruik van één geïntegreerd systeem voor elk type medewerker. Manuele input is niet meer nodig en de verschillende systemen werden herleid tot één transparante tool waarbij de diverse aspecten - werving, selectie, financiën, CRM,… . RAFI werd vanaf nul opgebouwd in samenwerking met specialisten van het externe IT-bureau ESC. De ontwikkeling heeft een klein jaar geduurd.

Intelligenter inzicht in data

Het resultaat is een organisatie waarin automatisatie van werkstromen en integratie van diverse HR-processen - procesopvolging van rekrutering, prestatiebeheer, financieel beheer, capaciteitsplanning, prognoses, retentiemanagement - de ‘ruggengraat’ vormen om betere strategische beslissingen te nemen, o.a. door een intelligenter inzicht in data die voorheen versnipperd waren over de organisatie.

RAFI is genomineerd voor de HRTech-award

RAFI dingt mee naar de HRTECH.AWARD. Ze werden genomineerd in de categorie ‘Teams’ en zijn nu één van de zes finalisten.

Meer informatie vindt u op deze pagina(opent in nieuw venster).

Stemmen kan u tot en met 26 september via deze pagina(opent in nieuw venster).