De rode draad doorheen deze 15de uitgave is “de kracht van digitale ecosystemen”: hoe kunnen overheden, bedrijven en onderzoeksinstellingen samenwerken aan platformen en in ecosystemen om de samenleving van morgen te verbeteren en slimmer te maken?

De dag begint met een grote liveshow met onder meer Lieven Scheire. Hij zal samen met ons nagaan hoe ver we technologie binnenlaten in onze samenleving, wat dit betekent voor onze privacy maar ook welke fantastische mogelijkheden zich aandienen.

Een andere aanrader wordt zeker het publiek debat met o.a. beleidsmakers van de Europese commissie, Sir Tim Berners Lee en vertegenwoordigers van onze eigen Vlaamse overheden en onderzoekinstellingen. U kunt mee van gedachten wisselen over hoe we persoonsgegevens veiliger en slimmer kunnen delen.

De Trefdag is ook dé gelegenheid om inspiratie op te doen, ideeën uit te wisselen en te netwerken. De uitgebreide beursvloer en 30 infosessies bieden u daar alle kansen toe. De beursdag eindigt met een groot netwerkevent en receptie.

Het volledige programma kunt u hier raadplegen.

Inschrijven

De toegang tot de Trefdag is gratis, maar inschrijven is wel verplicht. Schrijf u in via deze pagina.(opent in nieuw venster)