Gedaan met laden. U bevindt zich op: U komt toch ook? Schrijf nu in voor de Trefdag Vlaanderen Digitaal Nieuwsberichten van Digitaal Vlaanderen

U komt toch ook? Schrijf nu in voor de Trefdag Vlaanderen Digitaal

Nieuwsbericht
18 september 2023

U kunt nu inschrijven voor de Trefdag Vlaanderen Digitaal op donderdag 26 oktober in Flanders Expo in Gent. De Trefdag is dé ontmoetingsplek voor iedereen die bezig is met digitale transformatie. Mis dit niet! We plannen een uiterst boeiende dag met een wervelende live-show, inspirerende debatten, 39 informatieve sessies en een uitgebreide beursvloer om te netwerken en ideeën op te doen.

 

 

Connecting the dots. Samen maken we het verschil

Tijdens de Trefdag verbinden we overheid en bedrijfsleven, data en technologie, dromen en realiteit. Vlaanderen is hoe langer hoe meer digitaal, en digitaal zit hoe langer hoe meer in het hart van Vlaanderen en haar overheden.

“Digitale transformatie staat bovenaan de agenda omdat digitale oplossingen ons nieuwe manieren geven om wendbaar en duurzaam op te treden, zowel in de dienstverlening van de overheid als in de aanpak van complexe maatschappelijke uitdagingen zoals energie, klimaat en mobiliteit."

Jan Smedts

administrateur-generaal van Digitaal Vlaanderen

Eén ding is zeker: de Trefdag brengt u inspiratie, inzichten en nieuwe contacten. Samen maken we het verschil!

Het programma

De dag begint met een sprankelende liveshow met keynote-sprekers Jan Smedts van Digitaal Vlaanderen en China-expert Pascal Coppens. Jan Smedts geeft ons inzicht in enkele trends waar we als overheid vandaag en vooral in de toekomst mee geconfronteerd worden.

Pascal Coppens komt gepassioneerd vertellen over de trends die hij als China-kenner waarneemt.

Datakunstenaar Dries Depoorter zal u vervolgens verbazen met zijn creatieve gebruik van data. Gedurende de dag kunt u de beurs verkennen, netwerken en deelnemen aan meer dan 30 breakout-sessies in verschillende zalen. Het programma is onderverdeeld in 5 boeiende tracks:

  1. Connecting the dots, voor Vlaanderen dat schittert in Europa
  2. Connecting the dots, voor meer digitale veiligheid, én meer innovatie
  3. Connecting the dots, voor intelligente, hypergepersonaliseerde diensten, én meer privacy
  4. Connecting the dots, om alle mensen, verenigingen, overheden en bedrijven mee te hebben, en te houden
  5. Connecting the dots, voor slimme, vooruitziende en aangename steden

Op de beursvloer kunt u ook een kijkje nemen in de Geo-village en het athumi-dorp. In het amfitheater van de Geo-village kunt u interessante sessies bijwonen over geografische onderwerpen, terwijl in de zaal van het athumi-dorp sessies gepland staan over data, data-platformen en Solid.

Ontdek het volledige programma van de Trefdag.

Inschrijven

Mis de Trefdag niet! Schrijf u nu in via deze pagina. Deelname aan de Trefdag is gratis, maar inschrijving is verplicht.

Laten we er samen een inspirerende dag van maken. We kijken ernaar uit u te verwelkomen op de Trefdag Vlaanderen Digitaal 2023. Tot dan!