Gedaan met laden. U bevindt zich op: Ondersteuning Generiek Informatieplatform Openbaar Domein (GIPOD)

Ondersteuning

Helpdesk Digitaal Vlaanderen

Hebt u vragen over het GIPOD? Wilt u met het GIPOD aan de slag maar u weet nog niet hoe? De Helpdesk Digitaal Vlaanderen is elke werkdag bereikbaar van 9u tot 17u via 09 276 15 00 of digitaal.vlaanderen@vlaanderen.be(opent in uw e-mail applicatie).

GIPOD-help

De GIPOD-help(opent in nieuw venster) biedt u volledige documentatie over de GIPOD-webtoepassing, de GIPOD Service API en meer.

GIPOD-infosessie

Het GIPOD is veel meer dan een toepassing. Het is een platform waarmee verschillende gebruikers van verschillende organisaties informatie met elkaar delen. Indien jouw organisatie nog de eerste stappen moet zetten om het GIPOD te integreren, dan is deze infosessie sterk aan te bevelen.

U krijgt een volledig inzicht in de doelstellingen van het GIPOD en over de meerwaarde voor uw organisatie. U krijgt alle informatie om een efficiënte integratie van het GIPOD te kunnen voorbereiden.
Deze infosessie richt zich voornamelijk tot managers en diensthoofden.

Interesse? Laat het weten via digitaal.vlaanderen@vlaanderen.be(opent in uw e-mail applicatie)

Online trainingsomgeving

Het team achter GIPOD voorziet online instructievideo’s, oefeningen en een vierwekelijks vragenuurtje. Meer informatie vindt u hier(opent in nieuw venster).

GIPOD bèta-omgeving

Geregistreerde gebruikers kunnen via de bèta-versie van het GIPOD de functionaliteiten uitproberen.

Rechtstreeks naar GIPOD-bèta(opent in nieuw venster)