Gedaan met laden. U bevindt zich op: Financieel analist Vacatures Digitaal Vlaanderen

Financieel analist

Diploma: Master diploma

Organisatie: agentschap Digitaal Vlaanderen

Contract; Onbepaalde duur (Voltijds)

Solliciteer tot en met 6 oktober 2023

Je functie in het kort

Ben jij gebeten door alles wat met financiën te maken heeft? Wil jij je verdiepen in de financiële verwerkingen en rapporteringen binnen de Vlaamse Overheid? Lees dan snel verder, want Digitaal Vlaanderen is op zoek naar een financieel analist en wie weet is deze vacature iets voor jou!

Als financieel analist maak je deel uit van het team Financiële Ondersteuning in de afdeling Portfolio- en Accountmanagement.
Samen met jouw collega’s ben je verantwoordelijk voor de verwerking van de financiële activiteiten, en draag je bij aan de rapportering (o.m. de jaarrekening). Hiervoor werk je intens samen met de collega’s van de aankoopdiensten en het portfoliomanagement. Jouw rol binnen het team Financiële ondersteuning is cruciaal.

Kortom, binnen het team neem jij de lead voor een aantal specifieke financiële processen. En ondersteun je je collega’s met inhoudelijk advies.

Lees meer over de functie in het selectiereglement als bijlage bij ‘hoe solliciteren’. Download dit selectiereglement en hou het bij voor het verdere verloop van de procedure.

Wie ben jij?

Je hebt een masterdiploma bij voorkeur in een economisch of financiële richting.

Jouw voordelen

  • Je krijgt een contract van onbepaalde. Je wordt aangeworven in de graad van adjunct van de directeur met bijhorende salarisschaal A111. Op https://www.vlaanderen.be/werken-voor-vlaanderen/salarissimulator(opent in nieuw venster) kan je je nettosalaris berekenen, aangepast aan je individuele situatie.
  • We bieden je, naast een maatschappelijk relevante job en een aantrekkelijk salaris, ook maaltijdcheques. Je woon-werkverkeer met het openbaar vervoer en/of fiets en je hospitalisatieverzekering worden vergoed door je werkgever.
  • Je werkdruk kan hoog zijn, maar er worden ernstige inspanningen geleverd om het werk zo optimaal mogelijk te combineren met je privésituatie. Je krijgt 35 dagen vakantie per jaar en bovendien ben je vrij tussen Kerstdag en Nieuwjaar
  • Tijdens de schoolvakanties kun je voor kinderen tussen 3 en 14 jaar gebruikmaken van opvang in de hoofdkantoren (Brussel, Antwerpen, Hasselt, Leuven, Gent en Brugge).

Meer weten over werken bij de Vlaamse overheid? https://www.vlaanderen.be/werken-voor-vlaanderen

Je werkplek

agentschap Digitaal Vlaanderen
Havenlaan 88, VAC Brussel - Herman Teirlinck gebouw, Brussel 1000

Hoe solliciteer je?

Is deze vacature jou op het lijf geschreven? Wacht niet langer en stel je vandaag nog kandidaat!