In februari zijn we gestart met de vernieuwing van ons portaal. De transitie kan echter leiden tot wijzigingen in de url’s, parameters en mini-kaarten die opgebouwd zijn op basis van Geopunt. Om alles in goede banen te leiden, voeren we momenteel een impactanalyse uit bij zoveel mogelijk gebruikers.

Mogen we u vragen ons een mail te sturen waarin u antwoordt op deze 2 vragen:

  1. Welke URL’s, parameters of mini-kaarten, die zijn opgebouwd op basis van Geopunt, gebruikt u in uw processen, handboeken, websites, tools…
  2. In welke mate zijn deze links geïntegreerd? (voorbeeld: “gedrukt en daardoor de eerste jaren niet aan te passen”, of, “link op website, makkelijk aan te passen”,…)

Immers, hoe beter we de linken met het huidige Geopunt kennen, hoe beter we u kunnen voorbereiden op het transitietraject.

Dus, stuur aub uw antwoorden naar digitaal.vlaanderen@vlaanderen.be.(opent in uw e-mail applicatie) Ook suggesties van kanalen voor communicatie (vakbladen, koepelorganisaties,…) zijn van harte welkom op dit adres.

Via onze speciale nieuwsbrief blijft u op de hoogte van onze vernieuwingsoperatie. U kunt zich hier aanmelden.(opent in nieuw venster)