Gedaan met laden. U bevindt zich op: Diensten en raamcontracten Het Facilitair Bedrijf

Diensten en raamcontracten

Onze diensten

Diensten in gebouwen in beheer van Het Facilitair Bedrijf

In de kantoorgebouwen die Het Facilitair Bedrijf beheert en waar het lokaal aanspreekpunt is, voorzien we heel wat diensten voor de gehuisveste entiteiten.
Daarnaast zorgen wij ook voor dienstverlening in de gebouwen in het beheer van Het Facilitair Bedrijf waar de klant lokaal aanspreekpunt is, volgens de afspraken met de betrokken entiteit.

Diensten in gebouwen in beheer van de entiteiten

Entiteiten met eigen gebouwen in beheer kunnen gebruik maken van onze diensten en van de raamcontracten in de catalogus (indien opgenomen in het toepassingsgebied).

Onze raamcontracten

Een raamcontract kan je best omschrijven als een contract tussen één of meer aanbestedende overheden en één of meer opdrachtnemers met als doel om gedurende een bepaalde periode de voorwaarden (oa. prijs) over te plaatsen opdrachten vast te leggen.
Raamovereenkomsten kunnen zowel voor werken, leveringen als diensten gesloten worden.

Het Dienstencentrum van Het Facilitair Bedrijf

Het Facilitair Bedrijf biedt de mogelijkheid om jouw entiteit maximaal te ontzorgen bij bestellingen (via onze diensten en/of raamcontracten). Dit wil zeggen dat je enkel je nood kenbaar dient te maken en dat al de rest van bestelling tot en met betaling verder opgevolgd wordt voor jou.
Neem snel een kijkje op de webpagina van ons dienstencentrum.