Gedaan met laden. U bevindt zich op: Ga aan de slag met je team! Nieuwsberichten voor leidinggevenden

Ga aan de slag met je team!

Nieuwsbericht
5 oktober 2022

Heb je vragen over je teamwerking? Ben je op zoek naar duurzame manieren om je team te doen groeien op het vlak van samenwerking? Of wil je samen met het team werken aan een optimale groepsdynamiek? Dan heeft het Agentschap Overheidspersoneel verschillende opties voor jou:

  • Doe een beroep op de pool van teamcoaches van de Vlaamse overheid. De pool bestaat uit collega’s die hun deskundigheid ter beschikking stellen en je helpen bij het leerproces van je team. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de samenwerking verbeteren, werken aan groepsdynamiek, uitwerken van een strategie, conflicthantering, …

    Interesse? Lees meer op de webpagina ‘Pool teamcoaches’.

  • Volg de opleiding teammanagement en teamrendement. Wil je werken aan een missie en/of visie van je team? Wil je ervoor zorgen dat je team beter presteert? Dan is deze opleiding iets voor jou.

    Interesse? Inschrijven kan via Vlimpers Leren(opent in nieuw venster). De eerstvolgende sessie start op 7 februari.

  • Volg de opleiding teambetrokkenheid. Wil je weten hoe je van een groep individuen een team maakt met meer betrokkenheid en dus meer rendement? Wil je werken aan een open feedbackcultuur en weten wat je kan doen bij teamconflicten? Dan is deze opleiding iets voor jou.

    Interesse? Inschrijven kan via Vlimpers Leren(opent in nieuw venster). De eerstvolgende sessie start op 24 november, er zijn nog enkele plaatsen vrij.

Vragen over deze dienstverlening? Neem contact op via leiderschap@vlaanderen.be.