Werk jij als leidinggevende en is deze rol nieuw voor jou? Of heb je al ervaring en wil je verder groeien? Dan kun je ook in 2023 rekenen op een uitgebreid aanbod rond kwaliteitsvol leidinggeven.

Opleidingen

De opleidingen ‘prestaties beoordelen’(opent in nieuw venster), ‘coachend leidinggeven’(opent in nieuw venster), ‘teammanagement en -rendement’(opent in nieuw venster) en ‘teambetrokkenheid’(opent in nieuw venster) lopen in 2023 door.

Nieuw in het opleidingsaanbod is de opleiding ‘vlotte start’. Deze opleiding helpt je op weg in je nieuwe functie als leidinggevende, en geeft je een zicht op je ontwikkelpunten. Je komt ook meer te weten over de tools die je als startende leidinggevende kunnen helpen.

Geen grote modellen, maar een hands-on opleiding die je helpt in de eerste dagen, weken en maanden. Deze opleiding wordt 3 keer georganiseerd in 2023. De eerstvolgende sessie is voorzien op 1 februari. Inschrijven kan via Vlimpers leren.(opent in nieuw venster)

Lees meer over alle opleidingen op de webpagina ‘Opleidingsaanbod leiderschap’.

Coaching

Naast opleidingen kun je als leidinggevende ook steeds kosteloos een beroep doen op een interne leiderschapscoach voor jezelf en/of een teamcoach voor jou en je team.

Meer informatie