Gedaan met laden. U bevindt zich op: Ontdek het opleidingsaanbod van het voorjaar 2024 Nieuwsberichten voor leidinggevenden

Ontdek het opleidingsaanbod van het voorjaar 2024

Nieuwsbericht
10 januari 2024

Wil je betere gesprekken leren voeren? Wil je van je team een meer betrokken team maken? Hoe pak jij je eerste dag, week en maand aan? Hoe kan je een coachende rol opnemen? Het antwoord op deze en andere vragen ontdek je dankzij het leiderschapsaanbod van het Agentschap Overheidspersoneel (AgO). Wil je zeker zijn van een plaats? Schrijf je dan snel in of meld je aan op de interesselijst via Vlimpers Leren en groei in je rol als leidinggevende.

Hieronder vind je een overzicht van het leiderschapsaanbod voor het voorjaar 2024:

 • Prestaties beoordelen(opent in nieuw venster)
  Tijdens deze basisopleiding maak je kennis met de principes van prestatiemanagement en het voeren van gesprekken. Je ontvangt nadien je officiële certificaat als evaluator.
 • Vlotte start(opent in nieuw venster)
  Hulp nodig bij je nieuwe functie als leidinggevende? Met deze vlotte start krijg je een inzicht in je ontwikkelpunten en handvaten waarmee je als startende leidinggevende aan de slag kunt.
 • Coachend leidinggeven(opent in nieuw venster)
  In deze opleiding leer je hoe je je coachende rol als leidinggevende kan opnemen en versterken. Je leert de vaardigheden die je nodig hebt om coachende gesprekken te voeren aan de hand van het GROW-model.
 • Teambetrokkenheid(opent in nieuw venster)
  Hoe maak je van een groep individuen een meer betrokken team? Ontdek het tijdens de sessies rond teambetrokkenheid en leer wat je kan doen bij teamconflicten.
 • Teamrendement(opent in nieuw venster)
  Via deze opleiding krijg je inzicht in hoe je team beter kan presteren en hoe je obstakels aanpakt. Daarnaast werk je aan de missie en visie van je team.
Goed om te weten

Naast opleidingen kun je steeds een beroep doen op een interne leiderschapscoach of een teamcoach voor je team.

Meer informatie