Gedaan met laden. U bevindt zich op: Opleidingsaanbod najaar 2023 - verzeker je van je inschrijving! Nieuwsberichten voor leidinggevenden

Opleidingsaanbod najaar 2023 - verzeker je van je inschrijving!

Nieuwsbericht
3 juli 2023

Wil je betere gesprekken leren voeren? Wil je van je team een meer betrokken team maken? Hoe pak jij je eerste dag, week en maand aan als leidinggevende? Hoe kunnen de 4 rollen van leiderschap jou concreet verder helpen? Het antwoord op deze en andere vragen ontdek je dankzij het open leiderschapsaanbod van het Agentschap Overheidspersoneel (AgO). Wil je zeker zijn van een plaats? Schrijf je dan snel in via onderstaande linkjes.

Overzicht van de verschillende opleidingen:

Hieronder vind je een overzicht van de opleidingen:

 • Prestaties beoordelen(opent in nieuw venster):
  Behaal je officiële certificaat als evaluator. Dit heb je nodig als leidinggevende. Er zijn nog plaatsen beschikbaar voor de sessie van oktober 2023.
 • Vlotte start(opent in nieuw venster):
  Helpt je op weg in je nieuwe functie als leidinggevende. In het najaar zijn er nog plaatsen vrij voor de reeks die start eind september 2023. Wacht niet te lang om je in te schrijven. De volgende reeks start vermoedelijk pas terug in 2024.
 • Coachend leidinggeven(opent in nieuw venster):
  Versterk je coachende rol als leidinggevende. In het najaar (november 2023) gaat een nieuwe reeks door omdat er een wachtlijst was. Er zijn nog verschillende plaatsen vrij. Verzeker je snel van je plekje.
 • Teambetrokkenheid(opent in nieuw venster):
  Helpt je om van je team een meer betrokken team te maken. Deze opleiding wordt op vraag georganiseerd. Ben je geïnteresseerd? Meld je dan zeker aan op de interesselijst als er nog geen concrete data beschikbaar zijn.
 • Teamrendement en teammanagement(opent in nieuw venster):
  Zet in op je vaardigheden als teamleider. Er zijn nog slechts enkele plaatsen vrij voor de reeks die start begin september 2023.
 • Systemisch coachen(opent in nieuw venster):
  Tijdens de opleiding systemisch coachen leer je systemisch te kijken naar vraagstukken als leidinggevende. De opleiding geeft je een inzicht in hoe context en onderlinge relaties het gedrag van medewerkers, leidinggevenden en teams beïnvloeden.
Goed om te weten!

Naast opleidingen kun je steeds kosteloos een beroep doen op een interne leiderschapscoach en/of een teamcoach voor je team.

Meer informatie