Gedaan met laden. U bevindt zich op: Basisopleiding informatiebeheer: informatie aan het werk Agenda van informatiemanagement

Basisopleiding informatiebeheer: informatie aan het werk

Opleiding
Afgelopen

Een introductiepakket van twee lesdagen voor beginnende informatiebeheerders.

Datum
13 september 2022 t.e.m. 16 september 2022
Tijdstip
09:00
Locatie

Online

Dit evenement is afgelopen.

Omschrijving

De accenten liggen op basisbegrippen (serie - dossier - stuk), het overtuigen van het management van meerwaarde informatiebeheer, de link met processen, beheersregels, digitaal werken en impact uitoefenen bij creatie, de belangrijkste bepalingen uit het Bestuursdecreet voor het beheren, bewaren en vernietigen van bestuursdocumenten … De insteek is hier en daar theoretisch, maar overwegend praktisch.

Voor wie?

Informatiebeheerders Vlaamse overheid en informatiebeheerders lokale overheden (de focus ligt daarbij op gemeentebesturen en OCMW’s).

Belangrijk

Inschrijven kan enkel voor de volledige opleiding. Inschrijven voor één dag is niet mogelijk. Het combineren van inschrijvingen op verschillende locaties is niet mogelijk.

Annuleringsvoorwaarden

deze opleiding gaat door bij minimaal 10 inschrijvingen. Ben je ingeschreven en toch verhinderd om deel te nemen? Meld je dan aub af via leren.facilitairbedrijf@vlaanderen.be(opent in uw e-mail applicatie)

Evenement georganiseerd door Het Facilitair Bedrijf
ICT en informatiebeheer