Het contract omvat zowel een uitvoerend gedeelte waarbij de opdrachtnemer een aantal taken rond het beschrijven en verwerken van analoog archief voor jou kan uitvoeren, als een gedeelte omtrent algemene consultancy op het vlak van archief- en informatiebeheer. Voor beide types dienstverlening zijn er diverse profielen beschikbaar. Dit raamcontract werd gesloten met Cronos Public Services nv.

Ondersteuning beschrijven, verwerken en vernietigen analoog archief

Via het raamcontract kan je een beroep doen op gespecialiseerde medewerkers voor taken in verband met het verwerken en beschrijven van analoog archief. Dit kan bijvoorbeeld gaan over het inventariseren van informatie die bewaard wordt, het bepalen van de bijhorende selectieregels, (her)verpakken en beschrijven van archiefdocumenten, het voorbereiden van vernietiging… Een overzicht en korte omschrijving van deze taken is terug te vinden in de bestelinfo.
Meer informatie over het uitvoeren van archiefondersteuning. ((opent in nieuw venster))

Algemene consultancy in archief- en informatiebeheer

Daarnaast kan je het raamcontract ook inzetten voor algemene consultancy in verband met archief- en informatiebeheer. Dit omvat een brede waaier aan mogelijke taken, waaronder bijvoorbeeld begeleiding bij het opstellen of vernieuwen van een informatiebeleid, adviseren over het beheer van informatie binnen een organisatie, het in kaart brengen van informatiestromen, het begeleiden van de digitale transformatie van een organisatie, het opstellen van substitutieprocedures, het aanreiken en uitwerken van richtlijnen, goede praktijken en concrete oplossingen, …
Meer informatie over consultancy archief- en informatiebeheer ((opent in nieuw venster))

Inloggen?

Als je de bovenstaande pagina’s bezoekt van op het netwerk van de Vlaamse overheid, dan ben je in principe automatisch ingelogd. Krijg je toch een foutmelding, dan kan je je rechtsboven de pagina inloggen. Als je pagina’s van buiten het netwerk bezoekt, zal je sowieso moeten inloggen met eID of burgertoken. Klik hiervoor rechts bovenaan op “Inloggen”.

Beschik je nog niet over het gebruikersrecht dat toegang verleent tot de catalogus? Dan kan je dat aanvragen bij de lokale beheerder van het gebruikersbeheer in jouw organisatie. Hier vind je wie je hiervoor kan aanspreken in jouw organisatie ((opent in nieuw venster)). Je kan ook contact opnemen met de helpdesk van het gebruikersbeheer ((opent in nieuw venster)).

Meer informatie? Vragen?

Indien je meer informatie wenst, of een specifieke vraag hebt, aarzel niet hiervoor contact op te nemen met onze Facilipunt-medewerkers via www.facilipunt.be ((opent in nieuw venster)) of telefonisch op (02 55)3 20 00 of via mail naar facilipunt@vlaanderen.be (opent in uw e-mail applicatie).

Feedback?

Als je opmerkingen, suggesties… hebt bij deze raamovereenkomst of andere raamovereenkomsten van Het Facilitair Bedrijf, dan kan je dit melden via de Feedbackknop die je terugvindt op elke pagina in onze catalogus.