Gedaan met laden. U bevindt zich op: Scanning-op-vraag met Routty Nieuwsberichten van Informatiemanagement

Scanning-op-vraag met Routty

Nieuwsbericht
6 april 2023

Het Archiefdepot Vilvoorde verdeelt sinds 27 maart 2023 de scans van de opgevraagde dossiers via het Routty-platform. Daarnaast heeft Het Facilitair Bedrijf zijn scannerpark ook uitgebreid met een aantal nieuwe scantoestellen.

De instructievideo's helpen je op weg

Dankzij deze innovatie hoopt Het Facilitair Bedrijf je nog beter van dienst te zijn, maar zoals vaak bij de opstart van een nieuwe werkwijze is het nog even zoeken naar een nieuw evenwicht. Bedankt alvast voor je geduld bij de overstap naar deze nieuwe manier van werken.

Mochten er nog vragen zijn, kijk dan zeker naar de instructievideo’s.

Mocht het probleem dan nog niet verholpen zijn, neem dan contact op via depot.vilvoorde@vlaanderen.be(opent in uw e-mail applicatie).

Enkele tips

Om je alvast op weg te helpen, geven we je hier ook nog 2 tips:

Het samenvoegen van verschillende pdf’s

Dossiers worden door de nieuwe manier van scannen vaak in meerdere PDF-bestanden aangeleverd. Deze bestanden kunnen makkelijk samengevoegd worden met PDF SAM (Split and Merge), een gratis programma uit het Softwarecenter op je pc. Ondertussen werken we aan een structurele oplossing hiervoor en we hopen deze te kunnen aanbieden in één van de volgende releases van Routty.

Probleem met downloaden van de digitale kopie

Mocht je een dossier opnieuw willen downloaden en het lukt niet in je ‘aanvaard’-postvak? Dan kan je steeds op de knop ‘ongedaan maken’ klikken. Zo komt het bericht terug in je inbox. Vandaar kan je het dan terug aanvaarden of doorsturen.