Gedaan met laden. U bevindt zich op: Inter lanceert Erasmus+-project een onderzoeksenquête voor fans met een beperking Nieuwsberichten van Inter

Inter lanceert Erasmus+-project een onderzoeksenquête voor fans met een beperking

Nieuwsbericht
15 mei 2023

Inter is verheugd om de tweede onderzoeksenquête van het Erasmus+-project ‘Good Governance Needs Access and Inclusion’ te lanceren.  Dit project is een partnerschap tussen CAFE, Universidade Europeia - Portugal (ENSILIS), en de nationale associaties, competities en nationale associaties voor supporters met een beperking in België (KBVB, Pro League, Inter), Frankrijk (FFF, LFP, FFSFH) en Duitsland (respectievelijk DFB, DFL, BBAG). 

Het doel van deze tweede enquête onder fans met een beperking in België, Frankrijk en Duitsland is om inzicht te krijgen in de huidige status van toegankelijke en inclusieve diensten in stadions en in de drempels die fans ervaren.

De tweede enquête meet de impact van de nationale strategieën in de partnerlanden door de resultaten te vergelijken met de eerste enquête uit november 2021. Ze kan ook aantonen wat de prioriteiten zijn en of er al positieve veranderingen zijn in de relatie tussen fans met een beperking en voetbalorganisatoren.

Met deze enquête kunnen fans met verschillende beperkingen uit België, Frankrijk en Duitsland om direct inspraak hebben in de toegankelijkheid en inclusie van voetbalwedstrijden. Daarom roept Inter alle voetbalfans op om de enquête in te vullen.

U kan de enquête invullen tot vrijdag 16 juni 2023. De resultaten worden in december 2023 gepubliceerd.