Gedaan met laden. U bevindt zich op: Michèle George is de nieuwe voorzitter van Inter Nieuwsberichten van Inter

Michèle George is de nieuwe voorzitter van Inter

Nieuwsbericht
6 april 2023

Inter heeft een nieuwe voorzitter. Paralympisch kampioen Michèle George zet vanaf nu mee haar schouders onder een toegankelijk Vlaanderen waar #IedereenOveral mee kan doen.

Michèle George - voorzitter Inter
Michèle George, de nieuwe voorzitter van Inter.

Naast succesvolle amazone is Michèle George ook directeur van een organisatie die talenten omschoolt voor de industrie van morgen. In 2014 werd ze Belgisch Paralympiër van het jaar. In 2021 werd ze ereburger van de stad Waregem. Een jaar later ontving ze het Ereteken van de Vlaamse Gemeenschap.

Welkom bij Inter, Michèle!

Een korte kennismaking

“Ik ben Michèle George, mama van 2 kinderen, samenwonend en gepassioneerd dierenliefhebber. Naast mijn sportcarrière die de meesten onder jullie wel kennen, ben ik directeur van de Akkodis-Academy. Hier begeleiden we mensen zodat ze vlotter en sterk in hun schoenen hun weg op de arbeidsmarkt vinden.

Het opleiden en trainen van mensen geeft mij enorm veel energie omdat ik zo meehelp aan hun integratie of hen train om een sterke werknemer te zijn in hun huidige of toekomstige bedrijf. Ik zie het als een verhaal van inclusie en dat maakte voor mij de brug naar Inter vrij vlot. Bij Inter gaat het ook om toegankelijkheid.

Ik hoop alvast met het voorzitterschap, waarmee ik uiteraard enorm tevreden ben, dat we mensen kunnen sensibiliseren om allen aan een toegankelijk Vlaanderen te bouwen. Als iedereen zijn duit in het zakje doet, ben ik zeker dat we een echte steen kunnen gaan verleggen.”