Datum
22 september 2022
Tijdstip
16:00 tot 22:00
Locatie

Ellipsgebouw
Koning Albert II Laan 35, Brussel

Routeplanner (opent in nieuw venster)
Dit evenement is afgelopen.

Dit jaar kozen de medewerkers van het Departement Werk en Sociale Economie ervoor om het goede doel Hoopstad Sport Academy(opent in nieuw venster) te steunen. Hoopstad Sport Academy zet zich in voor jonge kinderen in Zuid-Afrika. Met sport investeren ze in de toekomst van kinderen zodat ook zij later een verschil kunnen maken in hun gemeenschap.

Hoopstart Sport Academy is een initiatief van Kenneth De Heyn. Hij is de zoon van collega Sinie De Geest. Kenneth liet alvast een korte boodschap achter in het Afrikaans (vertaling onderaan):

Ek is baie bly dat my eie land maar ook myn ma se werk ons wil ondersteunen met hierdie fundraiser, dit is lekker om die steun te voel en dat ons so die band tusse Suid-Afrika en Belgie kan sterker maak. Ek is vooral bly vir die kinders waarmee ons werk, want dit beteken dat ons kan verder werk met hulle in 2023, hulle kos kan gee, help met skool, en in hulle kan investeer sodat sy iets van hulle lewe kan maak.

Baie dankie - Kenneth De Heyn

Vertaling:

Ik ben heel dankbaar dat mijn geboorteland maar ook het departement waar mijn mama werkt ons wil ondersteunen. Het voelt goed aan en het versterkt de band tussen Zuid-Afrika en Belgiƫ. Ik ben vooral blij voor de kinderen waarmee ik werk. Deze steun betekent dat ik ook in 2023 verder met hen kan werken. Ik kan ze eten geven, helpen met school en tijd investeren in de kinderen zodat ze iets van hun leven kunnen maken.

Heel erg bedankt - Kenneth De Heyn

Praktisch

Steun- en toegangskaarten te koop voor 5 euro (7 euro aan de kassa).

Voor alle praktische vragen kun je terecht bij communicatie.wse@vlaanderen.be(opent in uw e-mail applicatie).

Locatie en bereikbaarheid

Adres

Ellipsgebouw

Koning Albert II Laan 35

1030 Brussel

Routeplanner(opent in nieuw venster)
Evenement georganiseerd door Departement Werk en Sociale Economie
Goede doel