Gedaan met laden. U bevindt zich op: Demosessie digitale post - 17 oktober Agenda van Vlaanderen Intern

Demosessie digitale post - 17 oktober

Infosessie

Met de digitalisering van de inkomende (analoge) post - biedt Het Facilitair Bedrijf een dienstverlening aan voor alle entiteiten van de Vlaamse overheid. Analoge poststukken worden centraal ingescand en digitaal doorgestuurd naar de bestemmeling.

Wil jij meer weten over de werking van de digitale inkomende post en wat dit betekent voor jou? Schrijf je dan zeker in voor de demosessie. Enkele dagen voor de demosessie ontvang je een e-mail met een link om deel te nemen.

Het programma van de infosessie bestaat uit 3 delen:

  • Introductie & informatie over Digipost (15 minuten)
  • Demo (10 minuten)
  • Vragenronde (30 minuten)
Datum
17 oktober 2023
Tijdstip
10:00 tot 11:00
Locatie

Online

Inschrijven tot en met
12 oktober 2023

Schrijf je in

Bezig met laden...

Het Facilitair Bedrijf verwerkt de persoonsgegevens die je op dit formulier vermeldt in overeenstemming met de wetgeving inzake de bescherming van persoonsgegevens. Meer informatie met betrekking tot het doel en de wijze waarop wij deze persoonsgegevens verwerken, vind je terug in de disclaimer of kun je opvragen via het e-mailadres dpo.hetfacilitairbedrijf@vlaanderen.be. Voor verdere vragen of om je rechten uit te oefenen kun je ook contact opnemen met de functionaris voor gegevensbescherming van Het Facilitair Bedrijf via het mailadres dpo.hetfacilitairbedrijf@vlaanderen.be. Ben je het niet eens met de manier waarop we je gegevens verwerken, dan kun je je wenden tot de bevoegde toezichthoudende autoriteit.

Locatie en bereikbaarheid

Online

MS Teams

Evenement georganiseerd door Agentschap Facilitair Bedrijf
ICT en informatiebeheer