Gedaan met laden. U bevindt zich op: Herfstwandeling Agenda van Vlaanderen Intern

Herfstwandeling

Andere
Afgelopen
Datum
22 september 2022
Tijdstip
12:00 tot 13:00
Dit evenement is afgelopen.

Op donderdag 22 september 2022 halen we de wandelschoenen opnieuw boven om te genieten van de heerlijke buitenlucht. Daarom organiseert Sport Vlaanderen samen met de werkgroep Gezond Leven op het Werk de herfstwandeling voor alle collega’s van de Vlaamse overheid. Trek er met enkele collega’s of apart op uit en ontdek nieuwe routes.

De wandeling start om 12 uur, vanuit je eigen locatie. Lukt het niet voor jou om op dat moment de wandelschoenen aan te trekken? Doe het dan zeker die week op een ander tijdstip en wandel mee.

Inschrijven

Schrijf je in op de website van Sport Vlaanderen(opent in nieuw venster).

Er wordt geen dienstvrijstelling verleend. Als je je deelname registreert, ben je wel verzekerd tegen lichamelijke ongevallen en burgerlijke aansprakelijkheid.

Creatiefste foto valt in de prijzen

Maak een leuke, creatieve foto van de omgeving, je collega’s of van jezelf en win een leuke prijs. Mail de foto als jpeg naar sportenbeweegprikkels@sport.vlaanderen(opent in uw e-mail applicatie)

*Graag hadden we je ingezonden foto gebruikt voor publicatie op Vlaanderen Intern of sociale media. Heb je dit liever niet? Geen probleem, maar vermeld dit dan duidelijk in je mail. Zonder tegenbericht gaan we ervan uit dat je akkoord bent.

Evenement georganiseerd door Sport Vlaanderen
Sport en vrije tijd