Datum
17 mei 2022 t.e.m. 17 mei 2022
Tijdstip
15:00
Locatie

Koninklijk Belgisch Instituut voor Natuurwetenschappen, , 1000 Brussel
Vautierstraat 29, Brussel

Routeplanner (opent in nieuw venster)
Dit evenement is afgelopen.

Omschrijving

Ter gelegenheid van de internationale Dag van de Biodiversiteit op 22 mei 2022 nodigen het Jane Goodall Instituut België en het Koninklijk Belgisch Instituut voor Natuurwetenschappen je uit op een privévertoning van de film ANIMAL op 17 mei 2022.

ANIMAL is de veelgeprezen documentaire van Cyril Dion die onze relatie met de levende wereld onderzoekt. De film wordt voorafgegaan door een receptie en gevolgd door een slotbeschouwing.

Praktische informatie

Inschrijven ((opent in nieuw venster)) is gratis maar noodzakelijk. Het auditorium telt 150 plaatsen: schrijf je dus snel in om je te verzekeren van een plekje.

Over de film

ANIMAL volgt twee jonge activisten die vurig campagne hebben gevoerd voor dierenbescherming en tegen de opwarming van de aarde, en die beetje bij beetje de grenzen van hun actie ondervonden. Over de hele wereld zien ze de omvang van de ramp, maar ontdekken ze ook initiatieven die hen hoop geven.
Gevuld met ontroerende getuigenissen, zoals die van de etholoog Jane Goodall, leert ANIMAL ons een fundamentele waarheid: de mens staat niet los van de natuur maar maakt er deel van uit.

Locatie en bereikbaarheid

Evenement georganiseerd door Agentschap voor Natuur en Bos
Cultuur