Gedaan met laden. U bevindt zich op: Ongediertebestrijding in Herman Teirlinck: laat geen voedsel(resten) achter op je werkplek Nieuwsberichten

Ongediertebestrijding in Herman Teirlinck: laat geen voedsel(resten) achter op je werkplek

Nieuwsbericht
7 september 2023

Recent werd op verschillende plaatsen in het gebouw ongedierte aangetroffen. De nodige maatregelen werden onmiddellijk door het gebouwteam genomen: overal staan lokdozen, er zijn wekelijkse inspecties, alle voedsel wordt zo snel mogelijk afgeruimd,…), de schoonmaakmedewerkers doen dagelijks een ronde rond het gebouw om alle afval te verwijderen.

Die maatregelen zijn echter alleen maar zinvol als er op de werkplekken ook geen voedsel of voedselresten achterblijven.

We vragen daarom met aandrang aan iedereen om geen fruit of etensresten op je werkplek of in je locker achter te laten.

Zorg dus dat er geen fruit, brood, koekjes, chocolade, snoepgoed en ander voedsel rondslingert op je werkplek. Gebruik een goed afsluitbare doos of bokaal en laat alsjeblief geen vuile borden met kruimels achter.

Het systeem van de fruitmanden op de verdiepingen is om die reden ook vervangen door een systeem met jetons. Je werkgever kan nog steeds fruit aanbieden, maar je krijgt dan een jeton waarmee je jouw dagelijks stuk fruit of halfgesneden fruit op een bordje kan afhalen in de koffie- of de broodjesbar.

Mocht je op de verdiepingen een ‘ongenode gast’ zien, meld dat dan aub in Facilipunt zodat we daar gerichte maatregelen kunnen nemen.