Plaatje 1: 2 collega’s staan op een dikke boomtak, elk met een liaan in de hand. Eentje is er helemaal klaar voor, de andere kijkt met licht angstige blik de diepte in. De vrouw die niet kan wachten, zegt: ‘Ik ben echt blij dat ik dit jaar voor de sportprikkel ‘avontuur’ gegaan ben.

Plaatje 2: Ze slingeren door het oerwoud aan hun liaan. ’Lekker in de gezonde buitenlucht en de vrije natuur...’, geniet de vrouw verder.

Plaatje 3: ’Een uitdagend behendigheidsparcours’, zegt de vrouw terwijl ze hun evenwicht proberen te houden op een dikke boomstronk.

Plaatje 4: ‘Nog wat boogschieten erbij...’, zegt de vrouw onverschrokken terwijl ze een tijger bedreigt met pijl en boog. De andere vrouw kijkt heel angstig.

Plaatje 5: ‘Kortom, het was de perfecte voorbereiding’, gaat ze verder, terwijl ze zich met een machete een weg maait door de jungle.

Plaatje 6: ‘Om weer door de tuin te geraken na ‘Maai mei niet’.’, zegt ze terwijl ze niet meer te zien zijn in een overwoekerde jungletuin. ‘Volgens mij heb je in april ook niet gemaaid’, besluit de andere.