Gedaan met laden. U bevindt zich op: Helemaal zen in de fitnessruimte van Herman Teirlinck Nieuwsberichten

Helemaal zen in de fitnessruimte van Herman Teirlinck

Nieuwsbericht
22 november 2022

Wil jij je goed in je vel voelen? Regelmatig bewegen helpt je om tot rust te komen. Dat kan vanaf nu in de zensportplek in de fitnessruimte van het Herman Teirlinckgebouw.

Je vindt in deze ruimte vijf infoborden van Sport Vlaanderen, waarmee je kennis kan maken met yoga, pilates, tai chi en ademhalingsoefeningen. Op de borden staat ook een QR-code die je toegang geeft tot extra oefeningen. Denk maar aan extra pilatesoefeningen voor je bovenlichaam en armen, of een yogaflow voor meer energie.

Waar wacht je op? Trommel je collega’s op en doe samen een paar oefeningen in de zensportruimte. Je kiest zelf hoelang en hoeveel oefeningen je doet!

Goed om te weten: als je nog meer wil sporten en bewegen, bekijk dan zeker het sportaanbod per gebouw op Vlaanderen Intern. Daarnaast organiseert Sport Vlaanderen doorheen het jaar ook verschillende Sport- en Beweegprikkels(opent in nieuw venster) om samen met je collega’s te doen!

volg dan zeker ook de Sport- en Beweegprikkels(opent in nieuw venster) en

Nog meer zin om aan je welzijn te werken? Hou dan zeker de webpagina over Gezond leven op het werk in de gaten: daar vind je binnenkort meer informatie over het jaarprogramma “GLOHW, het hele jaar door”.

Tijdens de actie Bike for Life 2022 hebben jullie alvast niet stilgezeten. De personeelsleden van de Vlaamse overheid registreerden 2609 fietsritten, goed voor 30127 kilometer. Daarmee spaarden jullie 5272 kilogram CO2 uit. De Vlaamse overheid sponsort Bike for Life 2022 dan ook met 2000 euro voor het project ‘Een fiets voor iedereen’.