Ben jij benieuwd naar het leven van een topambtenaar? Denk je na over een volgende stap in je loopbaan of heb je de ambitie om ooit te solliciteren voor een topfunctie? Luister dan naar de gloednieuwe podcastreeks Topvrouwen(opent in nieuw venster) en laat je inspireren door vrouwelijke topambtenaren bij de Vlaamse overheid.

In de podcast volg je de gesprekken tussen schrijfster Dalilla Hermans en vier topvrouwen: Julie Bynens, Patricia De Clercq, Helga Coppen en Marleen Evenepoel. Je krijgt een unieke inkijk in hun loopbaan en hoort hoe zij de weg vonden naar de top.

Ze hebben het onder andere over lef, impact, balans en eenzaamheid aan de top. Hoe pak je het als vrouw aan in een omgeving die voor een groot deel uit mannen bestaat? Welke portie lef is er nodig om aan het roer van een organisatie te staan? En hoe bewaar je de werk-privébalans als gepassioneerde topvrouw?

Heb je feedback op deze podcast? Of heb je vragen over topfuncties bij de Vlaamse overheid? Contacteer het Agentschap Overheidspersoneel via leiderschap@vlaanderen.be(opent in uw e-mail applicatie).