Gedaan met laden. U bevindt zich op: Lees alle entiteits- en beleidsdomeinspecifieke bijdragen aan het regeerakkoord op één centrale plek Nieuwsberichten

Lees alle entiteits- en beleidsdomeinspecifieke bijdragen aan het regeerakkoord op één centrale plek

Nieuwsbericht
13 juni 2024

Benieuwd naar alle entiteits- en beleidsdomeinspecifieke bijdragen aan het regeerakkoord? Je vindt ze vanaf nu op één plek. 

Visual bijdragen regeerakkoord

Op 8 mei lanceerden de leidend ambtenaren van de Vlaamse overheid de bijdrage van de Vlaamse administratie aan het volgende regeerakkoord. Door die bijdrage samen op te maken, gaven onze leidend ambtenaren een duidelijk signaal: ze zijn ervan overtuigd dat onze ambtelijke expertise in deze tijden meer dan ooit belangrijk is.

Daarnaast maken de beleidsdomeinen en entiteiten van de Vlaamse overheid specifieke bijdragen voor hun werkterrein op. Om het signaal van de administratie kracht bij te zetten, worden die nu ontsloten op één centrale vindplaats. Op die manier reikt de Vlaamse administratie de onderhandelaars de hand voor de opmaak van het volgende Vlaamse regeerakkoord.

Geïnteresseerd in de speerpunten die de verschillende beleidsdomeinen en entiteiten naar voren schuiven? Neem dan een kijkje op de pagina over de Bijdrage van de Vlaamse administratie aan een volgend regeerakkoord.

E-mailbanner regeerakkoord

Wens je mee ruchtbaarheid te geven aan deze bijdragen? Neem dan de e-mailbanner over de bijdrage op in je e-mailhandtekening en link naar de URL van de bijdrage.