Dit raamcontract staat open voor entiteiten van de Vlaamse overheid, de Vlaamse Gemeenschapscommissie en Het Vlaams parlement. Enkel medewerkers van deze organisaties kunnen het raamcontract ((opent in nieuw venster)) (na inloggen) bekijken.

Een ruim en breed toepasbaar aanbod 

Het raamcontract biedt veel mogelijkheden: binnen de elf percelen vind je alle rechtstakken en meerdere opdrachtnemers terug en kan je bovendien variëren in prijsvaststelling en in de wijze van afname. Naast individuele bestellingen, kan je ook een samenwerking met één kantoor voor een langere periode aangaan.

Alle rechtstakken zijn vertegenwoordigd in de percelen. Je concrete vraag kan betrekking hebben op meerdere rechtstakken. In dat geval kies je het perceel dat hier het dichtst bij aansluit. Ben je niet helemaal zeker onder welk perceel je vraag het beste past? Aarzel niet contact op te nemen (opent in uw e-mail applicatie) zodat we je hierin kunnen adviseren.

Infosessie 

Omdat het contract zo ruim is, willen we jullie niet alleen via onze catalogus en dit bericht informeren, maar voorzien we ook een online infosessie. Tijdens de infosessie lichten we de mogelijkheden van de overeenkomst nog eens in detail toe en geven we antwoord op je vragen.

De infosessie vindt plaats op dinsdag 27 september 2022 in de namiddag. Je kan ons al op voorhand laten weten welke (algemene) vragen je graag behandeld ziet. Schrijf je hier in. ((opent in nieuw venster))

Op de planning

Je kan al onze lopende aankoopprojecten terugvinden in onze planning. ((opent in nieuw venster))