Gedaan met laden. U bevindt zich op: VAC Mechelen: overzicht hinder aangepast Nieuwsberichten

VAC Mechelen: overzicht hinder aangepast

Nieuwsbericht
31 maart 2023

Het overzicht met werkzaamheden die mogelijks hinder kunnen geven voor de collega’s in het gebouw is geactualiseerd. Hieronder vind je de belangrijkste aanvullingen en wijzingen op een rijtje.

  • Er zullen in de komende weken (en dan vooral in de paasvakantie) veel boorwerken met de nodige geluidshinder en trillingen worden uitgevoerd. Zo zullen er op het dak aanpassingen moeten gebeuren aan de sokkels van de technische installaties en zal men in de parking openingen moeten boren tussen niveau -1 en -2. De exacte data staan opgenomen in het overzicht.
  • De werken in de parking worden omgewisseld. De aannemer zal eerst de plafondisolatie volledig afwerken en vervolgens de nieuwe technieken aansluiten. De data in het overzicht werden aangepast. Dit verandert niets aan de circulatie in de parking maar de omschakeling van de verlichting zal pas vanaf 20/04 plaatsvinden. Er volgt later nog een aparte communicatie met de exacte data.
  • Er zijn enkele werken die langer duren dan gepland. Deze data werden aangepast in het overzicht:
    • Werken aan de werfsas +3
    • Het in kaart brengen van de bestaande brandinstallatie. Bijkomend zullen er ook al voorbereidende werken worden uitgevoerd.
  • Van 11/04/23 tot 26/04/23 zal men werken uitvoeren aan de brandcentrale. Dit betekent dat de brandcentrale per niveau (2dagen per niveau) overdag uit dienst zal gezet worden. Op dat moment is er geen doormelding naar brandweer en geen werking van de branddetectoren en drukknoppen. Er volgt later nog een aparte communicatie met meer gedetailleerde info en planning.