Gedaan met laden. U bevindt zich op: VAC Mechelen: verhuis lockers, nieuwe kleedruimtes, inventaris meubilair Nieuwsberichten

VAC Mechelen: verhuis lockers, nieuwe kleedruimtes, inventaris meubilair

Nieuwsbericht
25 mei 2023

In juni zullen de nieuwe kleedruimtes en doucheruimte in gebruik worden genomen. De kledinglockers worden naar de nieuwe ruimte verhuisd. Daardoor zijn de douches één dag niet te gebruiken. Daarnaast zal binnenkort het meubilair in het gebouw geïnventariseerd worden.

Verhuis lockers en ingebruikname nieuwe kleedruimtes

Ter voorbereiding van de ingebruikname van de nieuwe douches zal op maandag 12 juni 2023 de verwarming vanuit de bestaande doucheruimtes worden verplaatst. Vanaf dan is er geen verwarming meer aanwezig in de bestaande doucheruimtes tot ingebruikname van de nieuwe douches. Er zijn bijkomend ook werken bezig in de gangzone naar de huidige doucheruimtes. De gang is hierdoor versmald maar er is een vrije doorgang verzekerd welke is afgeschermd met herashekken.

Woensdag 14 juni 2023 is de laatste dag dat je de bestaande douches op het gelijkvloers kan gebruiken.

Op donderdag 15 juni 2023 worden de kledinglockers van de huidige kleedruimtes/doucheruimtes verhuisd naar de nieuwe kleedruimtes in de kelder. Omwille van de verhuis kan je die dag de douches niet gebruiken.

Vanaf vrijdag 16 juni 2023 gebruik je de nieuwe doucheruimtes in de parking.

Planning leegmaken en verhuis lockers

 • Stap 9/62023

  Leegmaken toegewezen lockers

  Alle medewerkers die een locker toegewezen kregen, dienen die tegen uiterlijk vrijdag 9 juni leeg te maken.

 • Stap 12/62023

  Controle lockers

  Het dienstencentrum controleert of alle toegewezen lockers leeggemaakt zijn.

 • Stap 13/62023

  Start schoonmaak lockers

 • Stap 14/62023

  Schoonmaal lockers + aanpassing nummering

 • Stap 15/62023

  Verhuis lockers

 • Stap 16/62023

  Herverdeling sleutels lockers en ingebruikname douches en lockers

Inventarisatie meubilair

Ter voorbereiding van de verhuis zal al het meubilair in het gebouw geïnventariseerd worden. Hiervoor zal vanaf volgende week per ruimte een lokaalnummer worden opgehangen en al het meubilair per ruimte via QR code worden gescand. Gelieve nadien geen meubilair meer te verhuizen. Als er toch uitzonderlijk nog meubilair verplaatst moet worden, meld je dit aan de gebouwverantwoordelijke.